Hirdetés

Csoportgyőztes a VSK fiókcsapata

Kedden legyőzte a Nagyváradi VSK fiataljait a VSK Székelyudvarhely fiókcsapata, ezzel a székelyudvarhelyi ifi kézilabdázók megnyerték az alsóházi rájátszás D csoportját.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Csoportgyőztes a VSK fiókcsapata
Magabiztos játékkal húzták be pontokat az udvarhelyiek Fotó:  VSK Székelyudvarhely 

A VSK Székelyudvarhely másodosztályos ificsapata tavaly decemberben az ötödik helyen zárta a D csoport alapszakaszát, a 14 forduló során hat összecsapást győzelemmel, nyolcat pedig vereséggel zártak. Így Palatka Barna tanítványai idén februárban az alsóházban folytatták, a Vidombáki Sporting mellett a Tordai Potaissa, a Nagybányai Minaur és a Nagyváradi VSK fiókcsapatai voltak az ellenfelek.
A tízfordulós sorozatban az udvarhelyi fiatalok nyolcszor léptek pályára, és többnyire magabiztos játékkal hoztak össze hat győzelmet, kétszer kaptak ki, mindkétszer minimális gólhátránnyal.
Kedden, a csoport zárófordulójában az udvarhelyi ificsapat a Nagyváradi VSK II.-t látta vendégül, kiegyenlített első félidő után (20–17) a tércserét követően talált magára a hazai gárda, végül hatgólos előnnyel, 39–33 arányban múlták felül a nagyváradiakat, és ezzel együtt meg is nyerték csoportjukat.
A folytatásban az udvarhelyi fiókcsapat az alsóházi rájátszás másik három csoportgyőztesével, a Nagybányai Minaur, a Bukaresti CSM és a Temesvári Poli fiókcsapataival csap össze, bár a lebonyolítási rendszer és a helyszín egyelőre még nem ismert.

Férfi kézilabda A osztály, alsóházi rájátszás, D csoport, 10. forduló:
VSK Székelyudvarhely II.– Nagyváradi VSK II. 39–33 (20–17).
Udvarhelyi gólszerzők: Lőrincz Botond 9, Angelo Tăuțean 6, Hadnagy Lóránt 5, Katona Tamás és Putnoky Szabolcs 4-4, Menyhárt Barna és Geréb Zalán 3-3, Pál Szilárd 2, Jére Róbert, László Zsolt és Fekete Róbert 1-1. Játszott még: Jobb Lőrinc, Bogos Dávid (kapusok), Szabó Loránd, Vári Tamás, Mátyás Demeter.


 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!