Hirdetés

Baróton léptek szorítóba

Nemzetközi ökölvívógálát tartottak az elmúlt hétvégén Baróton, amelyen tizenkét klub közel nyolcvan sportolója lépett a ringbe. Hargita megyéből négy klub sportolói küzdöttek, húszan pedig aranyéremmel tértek haza.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Baróton léptek szorítóba
Sikeresen szerepeltek a megyebeli ökölvívók és kickboxosok a baróti nemzetközi gálán Fotó: MBFA archívumából

Nemzetközi ökölvívógálát szer­ve­zett szombaton a Baróti Csíki Fight Box Club és a helyi VSK, amelyen Hargita, Kovászna és Ma­ros megyei sportolók mellett a magyarországi Halásztelekről is érkeztek bokszolók. Az Orex Ökölvívógálán tizenkét klub közel nyolcvan sportolója küzdött a ringben.
A VSK Csíkszereda, valamint a Bene Regaz SE csíkszeredai és gyimesfelsőloki csoportját kilenc sportoló képviselte a baróti gálán: Szőcs Bence, Bartók Zsolt, Kovács Milán, Gábor Márk, Gábor Kristóf, Tankó Máté, Szentes László, Sánta Júlia és Antal Gyöngyvér. Todor Loránd tanítványai nyolc arany- és egy ezüstérmet szereztek a szombati versenyen.

Godako SK archívumából
A csíkszeredai Márkos Béla Fight Academy sportolói két szakágban is küzdöttek, Fazakas Richárd és Rostás Traian ökölvívásban, míg kick boksz light-ban Ferencz Noémi, György Lilla, Hegyi Noémi és Rusnac Izabella, kickbox K1-ben pedig David Florin bizonyította tudását, a csapat hat arany- és egy ezüstérmet szerzett a baróti viadalon.
Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub gyergyószentmiklósi csapata Csiki Mátét, Fazekas Istvánt, Benedek Pétert, Búzás Róbertet, Kozma Líviát és Mailát Andrást küldte a szorítóba Baróton, mindannyian sikerrel vették az akadályokat és aranyéremmel tértek haza.

Bene Regaz SE archívumából



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!