Hirdetés

Áramszünetre kell számítani Csíkszentimrén és Tusnádfürdőn

Frissítve! Hatalmas fémszerkezetű – magasságuk 7,7 méter, szélességük 6,5 méter – tartályokat szállító konvoj halad át pénteken 13 és 14 óra között Hargita megyén, emiatt forgalomelterelésre kell számítani Csíkszeredában – közölte a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság. A csíkszentimrei és a tusnádfürdői önkormányzat ugyanakkor közölte: áramkimaradás várható településeiken.

Kiss Előd-Gergely
Áramszünetre kell számítani Csíkszentimrén és Tusnádfürdőn
Illusztráció Fotó: Tusnádfürdő Város / FB

A rendőrség közleménye szerint a forgalom elterelésére a 12-es országúton kell számítani, Csíkszeredában Sepsiszentgyörgy irányába. A forgalomelterelés négy-öt órát tarthat, ez alatt az idő alatt az autósok a Kézdivásárhely irányába tartó 11/B jelzésű országúton haladhatnak eredeti úti céljuk felé.  A csíkszentimrei és a tusnádfürdői önkormányzat ugyanakkor közösségi oldalán jelentette be, hogy áramszünetre kell számítani településeiken.

 A tusnádfürdői önkormányzat bejegyzése szerint a fürdővárosban az Olt utcában kell számítani áramkiesésre. A csíkszentimrei önkormányzat pedig arról számolt be, hogy péntek este vagy szombaton két-három órás áramkimaradásra kell számítani, erről az áramszolgáltató értesítette őket. Mint írták: nem tudják a pontos időintervallumot.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!