Hirdetés

A tavasz legnagyobb bulija

Ha május, akkor diáknapok. Idén, május 16–19. között szervezte meg a Hallgatói Önkormányzat (HÖK) a hagyományosnak számító diáknapi rendezvénysorozatot a Sapientia – EMTE Csíkszeredai Karán. Az önfeledt szórakozás mellett csapatversenyek is voltak, az esemény pedig záróbulival fejeződött be, ahol híres DJ-k léptek fel.

HN-információ
Becsült olvasási idő: 3 perc
A tavasz legnagyobb bulija
A csapatportyák után jöhet a buli Fotó: Zigmond Gabriella

Nemcsak a bulikért, hanem az egyéb szórakoztató és kihívásokkal teli feladatok miatt is nagyon kedvelt a hallgatók körében a diáknapok rendezvénysorozat. Az esemény kedden csapatversennyel kezdődött. A hallgatókból álló csapatok a hét folyamán több rendben csaptak össze, különböző játékokon és versenyeken szerepelhettek, és megpróbáltató kihívásokat teljesítettek, hogy minél több pontot szerezzenek.
A csúcspont azonban egyértelműen a péntek volt, amikor a diákok a héten összegyűjtött gőzt fergeteges buliban engedhették ki. Több neves DJ is fellépett, mint például Chris Lawyer. Zenéiben a Minimal house, bass house és tech house jegyeit ötvözi melodikus és könnyen felismerhető torzított vokális elemekkel. A fellépők között volt Wilcox is, Magyarország első számú Future House DJ-je, azon kevés magyar lemezlovasok egyike, akire azonnal felfigyeltek a világsztár DJ-k.
Az előadók között szerepelt az az Andro, akinek tizenhét éves korában kiadták lemezeit, és remixei jelentek meg a Work deLuxe, valamint a brit Mechanism kiadónál. A fellépő DJ-k között volt Edo Denova is, a magyarországi DJ-szakma kiemelkedően érdekes karaktere, aki azontúl, hogy az összes nagy fesztivált, köztük a Tomorrowlandet, a Szigetet és a Balaton Soundot is megjárta, az OMV és az MTV legújabb közös kampányának arca lett. 
A tavasz legnagyobb buliját a Nest bevásárlóközpont szomszédságában felhúzott bulisátorban tartották péntek este. A fesztiválhangulatot étel- és italstandok is biztosították, ahol a bulizók éhségüket és szomjukat csillapíthatták. A szórakozó hallgatókat az éjjeli eső sem állította meg, sőt, még inkább arra biztatta őket, hogy maradjanak a sátor alatt, és érezzék jól magukat.

Ferencz Arnold
 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!