Hirdetés

A szurkolókkal együtt ünnepel hétfőn este a GYHK

Igazi gyergyói csemegével zárja a hokiidényt a Gyergyói Hoki Klub: nagyszínpadi koncertre hívja szurkolótáborát hétfőn este. Három helyi zenekar lép fel, ott lesz a teljes hokicsapat is.

Barabás-Pál Hajnalka
Becsült olvasási idő: 2 perc
A szurkolókkal együtt ünnepel hétfőn este a GYHK
A nyertes csapat. Ünneplésre várják a szurkolókat Fotó: Veres Nándor

A gyergyói jégkorong-történelem legnagyobb sikerének megünneplésére várják a GYHK szurkolóit hétfőn este. Az rendezvényen bemutatkoznak és autogramot is osztanak a játékosok, fotózkodni is lehet majd velük.

A gyergyói jégkorong történetében az Erste Liga bajnoki cím az eddigi legnagyobb siker, ezt ünnepeljük meg. Bemutatjuk a kupát, a csapatot, s meglepetésműsor is lesz

– közölte Bereczky Szilárd, a klub menedzsere. 

Az bajnoki címhez méltó hangulat megteremtéséről gyergyói együttesek gondoskodnak.  Fellép a GYHK himnuszának szerzője, a No Sugar zenekar. Bereczky Botond, az együttes vezetője azt mondta, épp annyira örültek a felkérésnek, mint a csapat az Erste Liga bajnoki címének.

– Erős kötődésünk van a jégkoronghoz, a zenekar két tagja is hokizott korábban. Várunk mindenkit egy hatalmas  közös ünneplésre – mondta Bereczky Botond.

A No Sugar mellett a Bagossy Brothers Company és a 4S Street is eljátszik néhány dalt az eseményen. 

Az egyedinek számító ünneplést a Testvériség sugárúton, a gyergyószentmiklósi művelődési ház és a Maros szálloda közötti területen felállított színpadnál tartják. Az említett út – a felső körforgalom és a zöldséges bódék közötti szakasz – április 16-án, reggel 8 órától április 18-án, reggel 7 óráig lesz lezárva a forgalom előtt.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!