Hirdetés

A Sepsi OSK-hoz látogat a Vasas

A harmadik fordulóval foly­ta­tód­nak a női labdarúgó Román Kupa küzdelmei, a nyolc mérkőzésből hetet szerdán rendeznek. A Vasas Femina a Sep­si OSK ott­honá­ban küzd a továbbjutásért.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
A Sepsi OSK-hoz látogat a Vasas
Székely rangadóra készülnek az udvarhelyi lányok Fotó: Vasas Femina

Összesen hét mérkőzést rendeznek ma a női labdarúgó Román Kupa harmadik fordulójában, egy összecsapást, az Academia de Fotbal Floreşti – Szamosújvári Atletic találkozót jövő szerdán játsszák le.
Székelyudvarhely a Vasas Femina révén érintett a küzdelemben, Vágó Attila tanítványai ma 13.30-kor lépnek pályára a Sepsi OSK lánycsapatának otthonában. A Vasas – a többi másodosztályos együttessel – a második körben kapcsolódott be a küzdelembe, október 4-én a Brassói Colţea otthonában 8–2-es győzelemmel harcolta ki a továbbjutást. A 3. Liga hármas csoportjának élén álló szentgyörgyiek pedig hazai pályán 2–0-s győzelemmel búcsúztatták a Vrancea megyei másodosztályos Estera Țifești csapatát.


Hirdetés


Az udvarhelyi lányok szombaton az Asociația CS Juniorul otthonában kiharcolt 1–1-es döntetlennel hangoltak a mai párharcra, a háromszékiek pedig vasárnap az ellenlábas FC Botoșani otthonában léptek pályára. A Román Labdarúgó-szövetség honlapja szerint 8–0-s vereséget szenvedtek, a Sepsi OSK közösségi oldala szerint viszont 8–0-ra nyertek, és még a gólszerzők is fel vannak tüntetve, így az utóbbi eredmény tűnik valósnak.
A kupasorozat harmadik fordulójának nyolc továbbjutója a negyedik körben is egymás ellen küzd, a legjobb négy csapat pedig az élvonal nyolc együttesével, köztük az FK Csíkszereda és a Marosvásárhelyi SE gárdáival kiegészülve a csoportkörben folytatja.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!