Hirdetés

A kiemelkedő tevékenységet végző pedagógusokat díjazták

Az október 5-i pedagógusok világnapja alkalmából díjazták csütörtök délután a Hargita megyei pedagógusokat. Hargita Megye Tanácsa, a tanfelügyelőség és az Apáczai Csere János Pedagógusok Háza a Majláth Gusztáv Károly- és a Pro Civitate díjjal tizenegy pedagógus kiemelkedő munkásságát ismerte el.

Bíró István
Becsült olvasási idő: 1 perc
A kiemelkedő tevékenységet végző pedagógusokat díjazták
Elismerték az oktatók teljesítményét Fotó: Bíró István

– Az a célunk, hogy kiemeljük azokat a pedagógusokat, akik az iskolai keretből ki tudnak lépni, akik a mindennapi tanítási óráikon túl is a közösségépítésben vagy a bármi egyébben, ami a diákokkal és oktatással kapcsolatos, az iskolai kereteken túl tevékenykednek. Időnként szükség van arra, hogy megálljunk és megnézzük, hogy kik a közösségeinknek azok a tagjai, akik megérdemlik az elismerést, és örülök, hogy évről évre kerül, talán még több is kerülne, akiket ilyen szempontból díjazni tudunk – mondta a Hargita Népe érdeklődésére Demeter Levente főtanfelügyelő.

Majláth Gusztáv Károly-díjban részesült: Ádám Katalin, Hunyadi Irén, Bakó Klára, Dávid Zoltán, Dósa Zoltán, Csibi Zsuzsanna és Laczkó György. A Majláth Gusztáv Károly-díj post mortem megítélése által a néhai Novák Károly István lelkiismeretes pedagógusi hivatását ismerték el a díjazók. Pro Civitate díjban Macarie Olimpiu-Marius, Nan Cosmina-Maria, Braic Carmen-Elena pedagógusok részesültek.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!