Hirdetés

A 23 éves szélső már vasárnap bemutatkozik az FK-ban

A Futsal Klub Székelyudvarhely közösségi oldalán jelentette be, hogy sikerült megállapodniuk a brazil származású Alan Felipe Sasséval. A 23 éves szélső a brazil bajnokság egyik legsikeresebb klubjától, élcsapatától, a Jaraguá Futsaltól érkezik a bajnoki döntőbe igyekvő FK-hoz.

Jakab Árpád
Becsült olvasási idő: Kevesebb mint egy perc
A 23 éves szélső már vasárnap bemutatkozik az FK-ban
Alan Udvarhelyen is trófeákat nyerne Fotó: Futsal Klub Székelyudvarhely / Facebook

A 176 centis, 69 kilós Alan sikerrel vette az első akadályt – az orvosi vizsgát –, máris megkapta a játékjogot a Román Labdarúgó-szövetségtől, így már vasárnap bemutatkozhat a Kolozsvári Clujana elleni bajnokin.

Az Associação Desportiva Jaraguá a Brazília déli részén, Santa Catarina államban található, kétszázezer lakosú Jaraguá do Sul város futsalcsapata, amelyet 1992-ben alapítottak, 2012-ben pedig CSM/Pré-Fabricar/FME/Jaraguá néven alakult újra. A klub rengeteg trófeát bezsebelt az idők során, főleg a kétezres években, a legrangosabbat, a Liga Futsalt négyszer hódította el, legutóbb 2010-ben. A csapatot 2003 és 2005 között erősítette többek között Falcao is, akit négyszer választottak a világ legjobb futsalosává.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!