Szerződéseket hosszabbítottak

Bejelentette első szerződéshosszabbítását a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, egy légióssal egyeztek meg. A Gyergyói HK két fiatal játékosa hosszabbított a következő idényre.

Darvas Attila
Becsült olvasási idő: 3 perc
Szerződéseket hosszabbítottak
A csíkiak egyik legjobb csatára marad kék-fehérben Fotó: Pál Zoltán

További két játékossal hosszabbított a Gyergyói HK jégkorongcsapata, ami a következő idénybeli keret kiépítését illeti. A Titánoktól Gyergyóba szerződő Csiszer Ádám további két évvel, míg a Császár Hunor 1 + 1 évvel hosszabbította meg idényét.
Csiszer Ádám a szezon első felében megkapta a bizalmat, ám az Universiade után egy hazai meccsen lesérült, és csak a szezon végére jött rendbe a bokája, így a rájátszásba kevés szóhoz jutott. Nem úgy Császár Hunor, aki meghatározó játékosa lett a piros-fehéreknek, ahol harmadik idényét kezdi meg. Császár 1 + 1 éves szerződést írt alá a gyergyói csapattal. „Csaszi első szezonja nagyon-nagyon jó volt, és idén ha kicsit nehezebben is indult be, de annál jobb lett a vége. Ez dicséri az ő karakterét, azt, hogy amikor fontos, akkor fel tud lépni.” – fogalmazott Szilassy Zoltán vezetőedző utóbbiról.
A Csíkszeredai Sportklub a GYHK-val ellentétben, első hosszabbítását jelentette be. Az viszont csattant, hiszen a gárda egyik legjobb légiósa, az amerikai Cody Milan meghosszabbította szerződését. Milan szezon közben, januárban érkezett a csapathoz, és meccs/pont átlagot hozott mind az Erste ligában, mind a román bajnokságban. 
A GYHK eddig két távozót, Saarit és Marttinent, valamint Vincze Péter, Vin­cze Gergő, Bíró Gergő, Demeter Arnold, Györfy Tihamér, Devin DiDiomete, Csiszer Ádám és Császár Hunor szerződéshosszabbítását, továbbá Jason Horvath érkezését jelentette be, míg a Sportklub a fentebb taglalt Cody Milan szerződtetésén kívül nem jelentett be még semmit.
 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!