Hirdetés

Az éllovast fogadja a Vasas Femina

Mindkét megyebeli női labdarúgócsapat házigazdaként lép pályára a hétvégén, a székelyudvarhelyiek az 1. Liga éllovasát, a csíkiak a harmadik helyezettet fogadják. Zárul a megyei labdarúgó-bajnokság alapszakasza, a Csík körzetiben a rájátszás második fordulóját rendezik, az Udvarhely körzetiben pedig a 20. forduló meccseit játsszák. Olasz karate-nagymester tart edzéseket ma és holnap Szépvízen, illetve Csíkszeredában.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Az éllovast fogadja a Vasas Femina
A rangadó után a bánságiak látogatnak Udvarhelyre Fotó: FK Csíkszereda

A 3. Liga alsóházi rájátszásának utolsó előtti fordulójában szombaton 18 órától Brassóban a Kids Tâmpa ellen szerepel a Székelyudvarhelyi FC, az FK Csíkszereda II. szabadnapos. A női 1. Liga felsőházi rájátszásának utolsó előtti fordulójában mindkét megyebeli csapat házigazda lesz, holnap 13 órától a Székelyudvarhelyi Vasas Femina az éllovas Temesvári Polit, vasárnap 12.45-től az FK Csíkszereda a Bukaresti Carment fogadja. Szombaton négy, vasárnap egy mérkőzést játszanak a 4. Liga alapszakaszának utolsó fordulójában, az Udvarhely körzeti pontvadászatban a 20., míg a Csík körzeti bajnokság alsó- és felsőházi rájátszásának második fordulóját rendezik.
Pánteken 18 órától Szépvízen, szombaton 10.30-tól és 18 órától Csíkszeredában – a Kós Károly utcai sportcsarnokban tart edzéseket a többszörös Európa-, illetve világbajnok Roberto Clemenza olasz karate-nagymester, aki a SIC-Szépvíz Karate-do csapatának meghívására látogat immár ötödik alkalommal Erdélybe. 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!