Hirdetés

Székely derbi Udvarhelyen

Hazai közönség előtt játszik mindkét 3. ligás megyebeli labdarúgócsapat, fordulót rendeznek a megyei és körzeti pontvadászatokban is. Szombaton lesz a Tusnád Marathon.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Székely derbi Udvarhelyen
Az alapszakaszban 7–1-re nyert hazai pályán a SZFC Fotó: Sepsi OSK / archív

Nem babonások a szaladók és a szervezők sem – ezt bizonyítja az a tény, hogy a 13. Tusnád Marathont e hónap 13. napján tartják. Az előzetes nevezési lista alapján 184 egyéni induló mellett 32 csapat is harcol az érmekért. A résztvevők holnap 9.30-kor a tusnádfürdői katolikus templom elől indulnak, a táv pedig 23 kilométer 550 méteres szintkülönbséggel.
A labdarúgó 3. Liga alsóházi rájátszásában székely rangadót rendeznek ma 18 órától: a Székelyudvarhelyi FC a Sepsi OSK II-t fogadja. Az FK Csíkszereda II. holnap 18 órától a Rapid Brodoc ellen játszik hazai környezetben.
A megyei pontvadászat 21. fordulójának rangadóját vasárnap Balánbányán lehet megnézni, ahol a Bányász az FC Csíkszentsimont fogadja, a tét a harmadik hely. Az Udvarhely körzeti bajnokságban a 19. forduló meccseit játsszák vasárnap a csapatok, míg a Csík körzetiben holnapután már az alsó és felsőházi rájátszás első fordulóját tartják.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!