Hirdetés

Kiütéses vereségek a lányoknál

Csúfos vereségeket hozott a hétvége a Hargita megyei labdarúgó lánycsapatoknak, az FK Csíkszereda hazai pályán hetet kapott a trónkövetelő Temesvári Politól, a Vasas pedig 8–1-re kapott ki a címvédő Kolozsvári Olimpia otthonában.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Kiütéses vereségek a lányoknál
Csíkszeredában megállíthatatlan volt az éllovas Fotó: FK Csíkszereda

Nem tudta megismételni az egy héttel korábbi, a Kolozsvári Olimpia elleni teljesítményét az FK Csíkszereda a női labdarúgó 1. Liga 7. fordulójában, a listavezető Temesvári Politehnica elleni hazai mérkőzésen. A trónkövetelő bánsági alakult az első tíz percben kétszer is betalált, a szünetig pedig egy harmadik találattal nyomatékosította az egész félidőben mutatott fölényét (0–3). A térfélcsere után a vendégek újabb gyors góllal növelték előnyüket, majd azt követően, hogy a 64. percben a hazaiak kapusa piros lapot érően állította meg a 16-oson kívül a vendégek csatárát, további három góllal jelezték, hogy nem véletlenül vezetik a bajnokságot (0–7).
Nem volt könnyebb dolga a Vasas Feminának sem, amely a Kolozsvári Olimpia otthonába látogatott. Az udvarhelyiek jól bírták az első félidőben, 2–1-es hazai vezetésnél fordultak a csapatok, a második játékrészben azonban már csak egy csapat létezett a pályán, a címvédő pedig további hat góllal tömte ki a Vasas hálóját (8–1).
A bajnokság továbbra is nyitott, közben a Vasas az FK Csíkszereda fogadására készül.

Eredmények

Női labdarúgó 1. Liga, felsőházi rájátszás, 7. forduló: FK Csíkszereda – Temesvári Poli 0–7, Banat Girls – Bukaresti Carmen 0–4, Kolozsvári Olimpia – Vasas Femina 8–1.
Az állás: 1. Temesvár 49 pont, 2. Kolozsvár 48, 3. Bukaresti Carmen 44, 4. FK Csíkszereda 25, 5. Banat Girls 21, 6. Vasas Femina 20.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!