Hirdetés

Paprikás végjáték a rangadón

Városi rangadót játszottak vasárnap Székelyudvarhelyen a megyei labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. Indulatosra sikerült a zárás.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Paprikás végjáték a rangadón
A rangadó végén szabadultak el az indulatok Fotó: Hodgyai István

Két döntetlen, két hazai és egy vendégsiker született a megyei labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában, amelyet továbbra is a VSK Gyergyószentmiklós vezet hatalmas előnnyel. A másik két dobogós, a két székelyudvarhelyi csapat vasárnapi rangadója volt a csúcsmeccs a 4. Ligában.
Csíkszeredai játékvezetőket bíztak meg a Golimpiakosz és Roseal közti rangadó levezetésével, az utolsó percig nem is volt gond, ötször villant a sárgalap, 3–2 arányban a hazaiak „javára”. A kiegyensúlyozott mérkőzésen a Golimpiakosz szerezte meg a vezetést Kis Zsolt révén a 60. percben, hat perccel később Bálint Róbert egyenlített. A 89. percben egy kemény szabálytalanságot követően elszabadultak az indulatok, volt itt nyakon fogás, lökdösődés, durva szóváltás. Egy-egy piroslap villant mindkét oldalon, a Roseal még begyűjtött négy sárgát, ebből egy már a második figyelmeztetés volt, így ebből is piros lett. Az ötperces hosszabbítás nem változtatott az eredményen, így a Golimpiakosz döntetlennel zárta a Roseal elleni derbit.
Az Udvarhely és Csík körzeti bajnokik 13. fordulójában több helyszínen is gólzáporos meccsek voltak, Etéden kilenc találattal zárult a találkozó, és volt három helyszín, ahol a vendégek hatszor is eredményesek voltak.

Eredmények, 13. forduló
4. Liga: Homoródalmási Homoród – Gyergyószárhegyi Bástya 4–1, FC Csíkszentsimon – VSK Gyergyószentmiklós 1–4, Székelykeresztúri Egyesülés – Balánbányai Bányász 2–2, Székelyudvarhelyi Golimpiakosz – Székelyudvarhelyi Roseal 1–1, Zetelaki Fenyő – Csíkcsicsói Ezüstfenyő 2–0. Az Agyagfalvi Lendület szabadnapos volt.
Udvarhely körzeti, A csoport: Nagygalambfalva – Gagy 4–0, Szentábrahám – Siménfalva 3–0, Ko­bátfalva – Felsőboldogfalva 4–1, Bögöz – Oklánd 2–4, Szentpéter – Farcád 0–4, Etéd – Szentpál 5–4.
Udvarhely körzeti, B csoport: Varság – Zetelaka II. 2–2, Kápolnás – Malomfalva 1–3, Lövéte – Parajd 1–0, Bogárfalva – Farkaslaka 2–6, Zeteváralja – Máréfalva 0–6, Alsósófalva – Korond 1–2.
Csík körzeti: Szépvíz – Csíkszentgyörgy 1–0, Csíkszentmihály – Csíkszentdomokos 1–6, Lázárfalva – Csíkszentimre 1–0, Gyimesbükk – Csíkszentkirály 5–1, Kászonaltíz – Csíkkozmás 4–1.

Kopacz Gyula, Szász Csaba
 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!