Hirdetés

Hat érem Resicabányáról

Négy ezüst- és két bronzérmet szereztek a Székelyudvarhelyi ISK versenyzői a sportiskolák országos U17-es birkózóbajnokságának péntektől vasárnapig Resicabányán megtartott döntőjén.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 1 perc
Hat érem Resicabányáról
Jutott idő egy kis városnézésre is Fotó: ISK Udvarhely

Az elmúlt hétvégén, péntektől vasárnapig rendezték meg Resicabányán a sportiskolák országos birkózóbajnokságának döntőjét, melyet a Székelyudvarhelyi ISK fiatal sportolói (15-17 éves korosztály) hat éremmel zártak.
A székelyudvarhelyi klub nyolc tehetséges fiatalját nevezte a versenyre. Ezüstéremmel tért vissza a megmérettetésről Oláh Gergő (48 kg), Kacsó Bendegúz (71 kg), Lőrincz Magor (85 kg) és Mihály Ákos (92 kg). Márton Zsolt (48 kg) és Lőrincz Balázs (92 kg) a dobogó harmadik fokára állhatott fel, miközben Kisfaludi Bence és Molnár Attila (mindketten 60 kilogrammos súlycsoportban) ötödik helyen zárták a versenyt.
- Többé-kevésbé jól sikerült a verseny, bár voltak meglepetések. Hamarosan kezdődnek az országos és nemzetközi bajnokságok, a fiúknak pedig nagy leckét kellett most megtanulniuk – értékelt a versenyt követően Katona László, a Székelyudvarhelyi ISK edzője.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!