Hirdetés

A sereghajtó is legyőzte a csíkiakat

Vereséget szenvedett a hazai kosárlabda-bajnokság alsóházi rájátszásában a VSK Csíkszereda: a piros-feketéket ezúttal a sereghajtó győzte le. A Bukaresti Laguna ellen a rossz kezdés ellenére szoros meccset játszottak a csíkiak.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
A sereghajtó is legyőzte a csíkiakat
Szoros mérkőzésen maradt alul a VSK Csíkszereda Fotó: ABC Laguna

Győzni mentek, de vereséggel tértek haza Bukarestből a VSK Csíkszereda kosárlabdázói: a sereghajtó ugyanis megnyerte a csíkiak elleni találkozót az alsóházi rájátszás második fordulójában. A rossz csíki kezdés ellenére szoros volt a vége.
A hazaiak egy triplával, majd egy kétpontossal indítottak, előnyüket hamar el is kezdték növelni a vendégek pontatlanságai miatt, így némi meglepetésre kilenc ponttal vezettek az első negyed végén. A második játékrészt jól kezdte a VSK Csíkszereda, zsinórban nyolc pontot szerezve egyre faragták a hátrányt, sőt a negyedik percben át is vették a vezetést, a találkozó innentől szorossá vált, és mindössze három pont volt a vendégek hátránya a nagyszünetre.
A harmadik negyedet is a csíkiak kezdték jól, megint sikerült megfordítani az állást, ám az előnyt nem tudták megtartani, a hazaiak pedig játékba lendültek és 15 pontos előnnyel zárták a játékrészt. Az utolsó negyedben a csíkiak újítani tudtak játékukon, sikerült a felzárkózás, ám a végén mégis a fővárosiak örülhettek: mindössze három pont előnyük maradt, így megnyerték a meccset.

Eredmény
Bukaresti Laguna – VSK Csíkszereda 89:86 (28:19, 17:23, 28:16, 16:28). A csíki pontszerzők: Igrutinovic 22 (1x3), Draskovic 19 (1x3), Lufile 19 (1x3), Frolov 14 (1x3), Casale 5, D’Andre 4, Țibîrnă 3.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!