Hirdetés

További edzőmeccs vár az SZFC-re

Kölcsönjátékossal és új igazolással erősített a labdarúgó 3. Liga tavaszi startjára készülő Székelyudvarhelyi FC, amely szombaton délben edzőmérkőzésre várja a szintén harmadosztályban szereplő Marosvásárhelyi SE csapatát.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
További edzőmeccs vár az SZFC-re
Ovidiu Aramă a teremfocit váltja vissza nagypályásra Fotó: SZFC

Elsőre meglepő hírnek tűnik, hogy teremlab­da­rú­gó-játékost igazolt a Székelyudvarhelyi FC, az új szerzemény a Dévai Autobergamo együttesétől érkezett Udvarhelyre, de korábban a Dunărea Călărași, a Csíkszeredai Imperial Wet és a Sportul Ciorăști csapatánál is megfordult. A 25 éves, csíkszeredai születésű Ovidiu Aramától azonban nem áll távol a nagypályás labdarúgás, hiszen az FK Csíkszereda kötelékébe tartozott, amikor a csapat feljutott a harmadosztályba. A középpályással az idény végéig kötöttek szerződést.
Szintén a nyárig erősíti az udvarhelyi klubot a szászrégeni születésű Leonard Vlasa, a pályafutását a helyi Avântulnál kezdő 22 éves, 1,87 m magas kapust a Nyárádtői Unireától vették kölcsön a szezon végéig. László Zsolt menedzser elmondta, nem zárkóznak el további igazolásoktól, de ez nagyban függ attól, hogy milyen minőségű játékosok kerülhetnek szóba.
A Lucian Nicolau személyében új vezetőedzővel dolgozó SZFC folytatja a felkészülési meccsek sorozatát, szombaton 12 órától a Marosvásárhelyi SE csapatát látja vendégül. Az udvarhelyi gárda eddig két mérkőzést játszott az FK Csíkszereda 3. ligás és U19-es csapatával, illetve a múlt hétvégén a Nyárádtői Unirea együttesénél vendégeskedett. A hétvégén saját közönsége előtt is bemutatkozhat a klub új vezetőedzője.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!