Hirdetés

Negyeddöntőznek a teremfocisok

Szombaton megkezdődtek a teremlabdarúgó Román Kupa negyeddöntői, a Gyergyóremetei Kereszthegy már a legjobb négy között van, az FK Székelyudvarhely holnap a címvédő ellen játszik. Az udvarhelyi ifik gólzáporral kezdtek az Elit Ligában.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Negyeddöntőznek a teremfocisok
Az udvarhelyi ifik címvédésre készülnek Fotó: FK Székelyudvarhely

Korábban lehetett már tudni azt, hogy a teremlabdarúgó Román-kupa mostani kiírásában biztosan lesz csapat a Gyergyói-medencéből a legjobb négy között, a negyeddöntők felvezetőjének számító szombati mérkőzésen az is kiderült, hogy a Gyergyóremetei Kereszthegy folytathatja a küzdelmet. A Gyergyószentmiklóson játszott meccsen a házigazda Inter sokáig állta a sarat, ám ahogy a 2. Liga alapszakaszában, úgy a kupában is alulmaradt a gyergyóremeteiekkel szemben.
Tegnap a Dévai West a Mărăşeşti csapatának otthonában lépett pályára, ma a Temesvári CFR fogadja a Dévai Autobergamo csapatát, a Román-kupa utolsó negyeddöntőjét holnap rendezik, a Futsal Klub Székelyudvarhely a kupasorozatot legutóbb elnyerő, bajnoki címvédő Galaci United otthonába lesz hivatalos, a találkozó 17 órakor kezdődik.

Jól kezdtek a címvédők

A múlt héten elstartoltak az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság Elit Ligájának küzdelmei is. Az 1-es csoportban pénteken a Fortius Bodzavásár 11–10-re győzött a Futsal Karácsonkő ellen, a Kézdivásárhelyi SE szerdán lesz a Viitorul Dărăbani vendége.
A 2-es csoport már túl van az első fordulón, csütörtökön a Dévai Autobergamo fiataljai 5–3-ra győztek a Marosvásárhelyi VSK otthonában, az FK Székelyudvarhely U19-es címvédő együttese szombaton 18–2-re hengerelt a Simándi Sólymok ellen, Csíki Zsolt négy találattal, Kedei és Popovics mesterhármassal vette ki részét a győzelemből.

Teremlabdarúgó Román Kupa
Negyeddöntők: Inter Gyergyó – Gyergyóremetei Kereszthegy 1–5, Mausoleul Mărăşeşti – Dévai West 2–3. A Temesvári CFR – Dévai Autobergamo találkozót ma 17, a Galaci United – FK Székelyudvarhely meccset holnap 17 órától játsszák. A párharcok győztesei jutnak a sorozat négyes döntőjébe.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!