Hirdetés

Mulatságba hív a székelyudvarhelyi színház

Két év kihagyás után ismét megszervezi tematikus far­sangi összejövetelét a szé­kely­udvarhelyi Tomcsa Sándor Színház. Ezúttal rajzfilm- és animációs figurák bőrébe bújhatnak a résztvevők, és akár csapatban is gon­dolkodhatnak, a legkrea­tívabbakat pedig díjazzák az eseményen.

Asztalos Ágnes
Becsült olvasási idő: 2 perc
Mulatságba hív a székelyudvarhelyi színház
Ókori farsang után rajzfilmfigurák Fotó: Tomcsa Sándor Színház/Fb

Legutóbb közvetlenül a pandémia miatti lezárások előtt, 2020 februárjában farsangoltak közösen a székelyudvarhelyi színház tagjai és vendégeik, akkor ókori viseletekbe bújva mulattak együtt, az esemény nagy sikernek örvendett. Két év kihagyás után idén újra megszervezik a farsangi összejövetelt, ezúttal Karakteres farsang címen, amelyen rajzfilm- és animációsfilm-karakterek megidézésére hívják az érdeklődőket. Gagyi Katinka, a színház PR-irodájának munkatársa felhívta a figyelmet, hogy csak jelmezben lehet részt venni, és a beöltözéshez csapatban is lehet gondolkodni, baráti társaságok jelentkezését is várják. Közülük a legnépesebbet különdíjjal jutalmazzák. Szavazás után díjazzák ugyanakkor a három legszebb, leghitelesebb egyéni teljesítményt is. A szervezők tombolával készülnek, és lesz fotózkodási lehetőség is.
Megtudtuk, hogy a korábbi évek tapasztalatai alapján 80-100 főre számítanak.

Tomcsa Sándor Színház/Fb

– Tematikus farsangunk célja az ismerkedés, a barátkozás, beszélgetés, ez alkalommal a nézőink közvetlenebb kapcsolatba kerülhetnek a színészekkel. Tulajdonképpen ez egy közösségé­pí­tő és -fenntartó összejöve­tel

– fogalmazott Gagyi Ka­tin­ka.

A Karakteres farsang február 18-án, szombaton este nyolctól lesz a Művelődési Ház alagsorában, iratkozni február 13-ig lehet a jegypénztárnál hétköznapokon 11–14, illetve 15–17 óra között, vagy a 0743–212131-es telefonszámon. A belépő ára 60 lej, a svédasztalos vacsora egy welcome drinket is tartalmaz.
 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!