Hirdetés

Három érem Jászberényből

Magyarországon zárta nemzetközi versenyidényét a Csíkszeredai Sportklub rövidpályás gyorskorcsolya­csapata. Szőcs Renáta csapata három dobogós helyezéssel tért haza a Jász Kupáról.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Három érem Jászberényből
Magyarországon zárták a nemzetközi versenyszezont Fotó: sportklub.ro

Véget ért a nemzetközi versenyidény a Csíkszeredai Sportklub rö­­vidpályás gyorskorcsolyázói számára, az utolsó megmérettetés a Jász Kupa volt a Szőcs Renáta által edzett csapatnak. A viadalon szlovák, horvát, cseh, ukrán és magyar korcsolyázók indultak. A junior F korosztályú lányoknál két sportklubos is dobogóra állt: András Vivien győzött, Lőrinczi Mátéfi Viola Veronika pedig a második helyen zárt, míg Veress Klára a kilencedik lett, az ISK Csíkszereda sportolója, Erőss Dorka a hetedik helyen zárt. A korosztályos fiúk viadalán András Kevin (Sportklub) a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A junior E lányok viadalán Imreh Amália a 9., László Krisztina Réka a 12., László Szepesi Emma a 13., Csiszer Csenge Berta a 14., László Nóra Katalin (mind ISK) pedig a 39. helyen zárt. A fiúknál Lőrinczi Mátéfi Balázs a 6., Fülöp Hosszú Magor (mind Sportklub) a 10., míg Bejan Márton Andor (ISK) a 11. lett.
A junior D korosztályban Török Boglárka Anna (Sportklub) a 15., Imreh Edward a 15., Csiszer Árpád (mind ISK) a 19. helyen zárt. A nők között Pongrácz Vákár Krisztina az 5., a férfiaknál Szigyártó Ádám (mind Sportklub) a 15., a junior C kategóriában pedig a 6. lett.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!