Hirdetés

Döntetlen a magyar–román meccsen

Vasárnapig nem talált legyőzőre sem a magyar, sem a román te­rem­lab­da­rúgó-válogatott a horvát­or­szági nemzetközi teremlabdarúgó-tornán. Egymás közt pedig fordulatos mérkőzést játszott a két válogatott.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Döntetlen a magyar–román meccsen
Fordulatos meccset hozott a magyar–román párharc Fotó: Futsal Week

Nem lehet panasz sem a magyar, sem a román futsalválogatott szereplésére a horvátországi Porecben megrendezett ötcsapatos nemzetközi tornán.
A Kacsó Endre által irányított, hat székelyföldi játékost is sorai közt tudó romániai válogatott szerdán 7–1-re győzött Észtország ellen  – Hadnagy István, Kanyó Szilárd és Iszlai Richárd egy-egy gólt szerzett – , szombaton pedig Mánya Szabolcs és Iszlai Richárd góljaival 2–0-ra verte Grönland legjobbjait.
A magyar válogatott pedig a Bosznia-Hercegovina ellen 2–1-es, illetve az észtek 7–0-s legyőzésével hangolt a pénteki román–magyar rangadóra, amely a múlt heti torna legfordulatosabb mérkőzésének bizonyult. A román válogatott Andrei Crăciun találatával és Daniel Araujo duplájával egyszer vezetett és kétszer játszott hátrányban, végül igazságos 3–3-as döntetlen született.
- Elsősorban a fiataljaink játékára, hozzáállására, elszántságára voltam kíváncsi. És bár még egy mérkőzés hátravan, már most maximálisan elégedett vagyok azzal, amit ezen a tornán láttam – értékelte a tornán tapasztaltakat két nap után  Kacsó Endre, a román válogatott  szövetségi kapitánya.
A poreci torna tegnap, lapzártánk után a Magyarország – Grönland, illetve Románia – Bosznia-Hercegovina találkozókkal ért véget.

Eredmények

Futsal Week January Cup, Porec
Bosznia-Hercegovina – Magyarország 1–2
Észtország – Románia 1–7 
Magyarország – Észtország 7–0
Grönland – Bosznia-Hercegovina 3–5
Észtország – Grönland 1–2
Románia – Magyarország 3–3
Grönland – Románia 0–2 
Bosznia-Hercegovina – Észtország 5–0



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!