Hirdetés

180 férőhelyes, közösségi eseményeknek is otthont adó sportcsarnok épül Nagygalambfalván

Sportcsarnokot építenek Nagygalambfalván, a kivitelezési szerződést szerdán írta alá a község polgármestere Bukarestben. A Hargita megyei beruházás mellett Szatmárnémetiben bölcsődét, Málnásfürdőn pedig gyógyturisztikai képzéspontot építenek az RMDSZ közbenjárása révén.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Becsült olvasási idő: 2 perc
180 férőhelyes, közösségi eseményeknek is otthont adó sportcsarnok épül Nagygalambfalván
Fotó: rmdsz.ro

Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes, az RMDSZ elnöke a kivitelezési szerződés aláírását követően kifejtette: „Minden megépülő bölcsőde, sportterem közösségünk és családjaink javát szolgálja. Nekünk ebben az időszakban is az a feladatunk, hogy megoldjuk az emberek hétköznapi gondjait, hogy az elindított beruházásoknak köszönhetően élhetőbb és kiszámíthatóbb jövőt teremtsünk a szülőföldön.”

Gyerkó Levente, a község polgármestere érdeklődésünkre kifejtette, a nagygalambfalvi új, emeletes sportcsarnok közösségi események szervezésére és sportolásra egyaránt lehetőséget biztosít majd. A 180 férőhelyes lelátók mellett a kézilabda-, röplabda-, kosárlabda-, futball- és teniszpálya használatához öltözőket, zuhanyzókat biztosítanak.

Várhatóan egy éven belül elkészül. 

„Azon dolgozunk a fejlesztési minisztériumban, hogy mindennap újabb és újabb a helyi közösségek által megálmodott beruházás mellé biztosítsunk pénzügyi támogatást” – idézi az RMDSZ közleménye Cseke Attila fejlesztési minisztert.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!