SzeredApp – híd ügyfelek között

Ingyenes felhasználási lehetőséget biztosít helyi vállalkozóknak a SzeredApp csapata, hogy az információk, a különböző szolgáltatók ajánlatai minél gyorsabban jussanak el a felhasználókhoz. A tavaly májustól elérhető alkalmazás ezáltal igyekszik segíteni a krízishelyzetben levő vállalkozóknak.

SzeredApp. Ingyenes felhasználási lehetőség                                                                       Fotó: SzeredApp

Ezzel a lehetőséggel a megyeszékhely vállalkozásainak irányába is nyitni szeretnénk. Nem szeretjük kéretlen és irreleváns reklámokkal zavarni a lakosokat, felhasználókat – mondta Nagy Lajos ügyvezető igazgató. Hozzátette, hogy az üzenetek így ellenőrzött keretek között jutnak el a fogyasztókhoz.
A válság idején nagy segítséget jelenthet az érintetteknek az, hogy közel három hónapig ingyenes a platform használata. A jelentkezőket a térségből várják, hiszen az applikáció a csíkszeredai és a környékén élő lakosságot szólítja meg.
– Most van itt az ideje annak, hogy egymást segítve és támogatva éljük túl a nehéz időszakot. Szolgáltatásunk díjmentes június elsejétől egészen augusztus végéig. A járvány berobbanása óta stagnált az alkalmazás forgalma, hiszen számos esemény, rendezvény maradt el – fűzte hozzá Nagy Lajos. Március óta főként a sürgősségi ügyeletekkel, a fogászatokkal, gyógyszertárakkal kapcsolatos információk, hírek voltak a legnépszerűbbek.
Az érdekelt vállalkozók a SzeredApp Facebook-oldalán vagy a hello@szeredapp.ro e-mail-címen tudnak jelentkezni az alkalmazásra, ahol további szükséges információkkal látják el őket.

Fülöp Orsolya