Hirdetés

Lánccal kötözött meg egy idős beteg embert három dánfalvi férfi

Lánccal megkötöztek egy idős férfit, kínozták, ezt pedig videóra is vették. A szörnyű felvétel kikerült a közösségi médiába, a rendőrség azóta azonosította az elkövetőket.

Rendőrségi közlemény
Lánccal kötözött meg egy idős beteg embert három dánfalvi férfi
Forrás: az esetről készült Facebook-videó

A videót a megkínzott férfi lánya posztolta ki szombaton. Azt írja a felvétel mellé, hogy egy beteg emberrel „csináltak ilyent, szégyen és gyalázat, hogy ilyen emberek vannak Dánfalván”. Ugyanakkor kiírta az elkövetők nevét is. Az is olvasható, hogy az idős ember fogyatékos, nem szabadna igyon, mégis leitatták. A videóban a kötözést azzal magyarázzák az elkövetők, hogy „jól dolgozott”, ezért érdemelte ki. Az ügyben rendőrségi feljelentés is született. 

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 51 éves férfi és két másik, egy 26, valamint egy 33 éves férfi személyében azonosították az elkövetőket, mindhárman dánfalviak. A rendőrség ügyészségi koordinálással nyomozást folytat az ügyben, testi sértés és más erőszakos cselekmények elkövetése miatt bűnügyi eljárást indítottak a szóban forgó személyek ellen.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!