Konrád Juditot ideiglenes menedzsernek nevezték ki

Dr. Konrád Juditot nevezték ki a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház ideiglenes menedzserévé – közölte lapunkkal Hargita Megye Tanácsa. Az egészségügyi intézmény jelenlegi vezetőjét azért kellett ideiglenesen kineveznie az önkormányzatnak, mert a jogszabályok előírják, hogy időszakonként versenyvizsgát kell kiírni a tisztség betöltésére.

Hírszerkesztő: Kiss Előd-Gergely
Becsült olvasási idő: 1 perc
Konrád Juditot ideiglenes menedzsernek nevezték ki
Illusztráció Fotó: Hargita Megye Tanácsa

A közlemény emlékeztetett: a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház igazgatótanácsa a jogszabályoknak megfelelően versenyvizsgát hirdetett a kórházmenedzseri hely betöltésére, június 12-ig nyújthatták be pályázatukat a jelentkezők.
A menedzsmentterv témáját a pályázó választhatja meg, amelynek a megyei kórház problémáihoz kell igazodnia, és illeszkednie kell a versenykiírásban meghatározott öt témakörhöz: az egészségügyi szolgáltatások tervezése és szervezése kórházi szinten; a betegek biztonsága és elégedettsége; az egészségügyi szolgáltatások minőségének irányítása; az emberi erőforrások irányítása; a kórházi tevékenységek klinikai és pénzügyi teljesítménye – írták.

A versenyvizsga befejezéséig dr. Konrád Juditot a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház ideiglenes vezetőjévé nevezték ki.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!