Lezárták az idényt

Brassó adott otthont a műkorcsolyázók országos bajnokságának, amelyen három csíkszeredai klub sportolói vettek részt. A csíkiak hat éremmel tértek haza a viadalról, amely egyben az idény utolsó versenye volt.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Lezárták az idényt
A felnőttek és az ifik között is érmes lett Bere Larissza Fotó: ISK

Véget ért a műkorcsolyázók 2022/2023-as idénye, a szezont az országos bajnokság zárta, amelyet az elmúlt hétvégén Brassóban tartottak. Mivel továbbra is működésképtelen és felszámolás alatt van a hazai szakszövetség, ezért a Brassói Coronát bízták meg a bajnokság megszervezésével, így a verseny egyben Corona Kupa is volt. Bogyó Löffler Mária, a Csíkszeredai Sportklub edzője lapunknak elmondta, elég sok volt a zűrzavar a szervezés terén, de végül sikerült megtartani a bajnokságot, amelyet a díjazottak gálája zárt.

A csíkiak helyezései

Csíkszeredai Sportklub – edző: Bogyó Löffler Mária: Szőke Tünde (novice intermediate) 7. hely, Doma­hidi Dóczy Bálint (novice intermediate) 3. hely, Szőke Anett (novice basic) 19. hely, Domahidi Dóczy Ágnes (novice basic) 16. hely, Assy George (novice basic) 2. hely, Kinda Bernadett (chiks) 8. hely.
ISK Csíkszereda – edző: Simon Mária: Bere Larissza (ifjúsági) 2. hely, Bere Larissza (felnőtt) 3. hely, Bere Zólya (novice advanced) 5. hely, Márton Soma (chiks) 3. hely.
VSK Csíkszereda – edző Kedves Éva: a klub 25 sportolója a rekreációs kategóriában versenyzett, ahol nem rangsorolják a műkorcsolyázókat.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!