Hirdetés

Az ISK-SZAK nyerte a székely derbit

Az elején hátrányba került, majd fordított, a végén pedig a győzelmet is megszerezte a Szé­kely­ud­var­he­lyi ISK-SZAK a férfi asz­ta­li­tenisz Szuperliga 7. játéknapján, a Sepsi SIC ott­hon­á­ban rendezett tegnapi mérkőzésen.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Az ISK-SZAK nyerte a székely derbit
Loso (jobbra) két párharcot is megnyert Fotó: ISK-SZAK/Fb

Tegnap délután a férfi asztalitenisz Szuperliga hetedik játéknapján a múlt idény bronzérmese, a Sepsi SIC otthonában lépett asztalhoz a székelyudvarhelyi ISK-SZAK csapata. A találkozó a bajnoki ezüstért vívott harc szempontjából volt fontos az udvarhelyiek számára, miután megnyerték az odavágót, egy újabb győzelemmel komoly lépéselőnybe kerülhettek a háromszékiekkel szemben.
A tegnapi összecsapást a Sepsi SIC kezdte jobban, Demeter Lehel három szettben verte György Szilárdot. Következett a második felvonás, melyet az udvarhelyiek svéd idegenlégió­sa, Sebastian Loso 3–1 arányban abszolvált Dragoș Bujor ellen, kiegyenlítve az állást (1–1). A harmadik párharc egyértelmű udvarhelyi fölényt hozott, Tamás Szabolcs 3–0-ra legyőzte a vendéglátók játékosát, Kanabé Szilárdot, megfordítva az állást az ISK-SZAK javára (1–2).
A negyedik összecsapásban a saját játékukat megnyerő Demeter, illetve Loso tért vissza az asztalhoz, utóbbi ezúttal is verhetetlen volt, sima 3–0-s győzelmével eldöntötte a mérkőzés sorsát: Sepsi SIC – Székelyudvarhelyi ISK-SZAK 1–3. 
 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!