2021. június 22, kedd.
Hirdetéscustom_html_banner1

Tizenegyen neveztek

Eldőlt, hogy tizenegy csapat vesz részt a Csík körzeti labdarúgó-bajnokság 2015/2016-os idényében. Két csapat a tavalyiak közül nem lesz ott a mezőnyben, viszont jelentkezett három újonc.

[dropcap]T[/dropcap]izenegy csapattal rajtol augusztus végén vagy szeptember elején a Csík körzeti labdarúgó-bajnokság – dőlt el a napokban. A tavalyi kiírás résztvevői közül, mint ismert, a Csíkborzsovai Lemaco a szezon végén visszalépett a sorozattól. De van egy újabb visszalépő csapat a Csíkszentimrei TE révén. Visszalépésük oka, hogy a Csík LEADER Egyesületen keresztül elnyertek egy pályázatot egy labdarúgópálya megépítésére. Ez a tervek szerint jövő őszre kész lenne, akkor újból csatlakoznának a sorozathoz.
A két visszalépő mellett viszont lesz három újonc. A Madéfalvi MIK, illetve a Gyimesfelsőloki SE a negyedik ligát hagyta ott a körzeti kedvéért, míg a Csíkszentmártoni Alcsík egy év szünet után újrapróbálkozik.
A Csík körzeti bajnokság mezőnye: Kozmási Komisz, Csíkszentgyörgyi Fiság, Tusnádfürdői SE, Csík­szent­királyi Borsáros, Tusnádi Pi­liske, Csíkszentdomokosi Gara­dos, Csíkszentmihályi Törekvés, Csi­csói Ezüstfenyő, Madéfalvi MIK, Gyimesfelsőloki SE és Csík­szent­mártoni Alcsík SK.

Még egy jelentkező
Bár augusztus 7-én lejárt a benevezési határidő a megyei labdarúgó-bajnokságba, a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület (HMLE) újabb csapatot fogadott a mezőnybe. Nem is csoda, hiszen a megszabott határidőig mindössze három (!) klub nevezett a Székelyudvarhelyi Roseal, a Homoródalmási Homoród, illetve a Balánbányai Bányász révén. A hármashoz csatlakozott a Csíkszentsimoni Szefite. A bajnokság lebonyolításáról augusztus 18-án dönt a HMLE vezető tanácsa.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

Az embereknek mindig is igényük volt arra, hogy történeteket meséljenek

André Ferenc Csíkszeredában született, jelenleg Budapesten él. Fiatal slammer, költő, a Babeș‒Bolyai Tudományegyetem doktori iskolájának hallgatója. Kortárs román lírát fordít, slam poetry bajnokságokat és...

Radikalizmus?

Radikalista, szélsőséges – az emberek általában negatív jelentést tulajdonítanak ezeknek a szavaknak. Időnként, talán a radikalista nézőpont szükségszerű, bizonyos helyzetekben és kérdésekben megengedett, ami...

Legfrissebb