2022. október 3, hétfő.
Hirdetés : an accessible web community

Tizenegyen neveztek

Eldőlt, hogy tizenegy csapat vesz részt a Csík körzeti labdarúgó-bajnokság 2015/2016-os idényében. Két csapat a tavalyiak közül nem lesz ott a mezőnyben, viszont jelentkezett három újonc.

[dropcap]T[/dropcap]izenegy csapattal rajtol augusztus végén vagy szeptember elején a Csík körzeti labdarúgó-bajnokság – dőlt el a napokban. A tavalyi kiírás résztvevői közül, mint ismert, a Csíkborzsovai Lemaco a szezon végén visszalépett a sorozattól. De van egy újabb visszalépő csapat a Csíkszentimrei TE révén. Visszalépésük oka, hogy a Csík LEADER Egyesületen keresztül elnyertek egy pályázatot egy labdarúgópálya megépítésére. Ez a tervek szerint jövő őszre kész lenne, akkor újból csatlakoznának a sorozathoz.
A két visszalépő mellett viszont lesz három újonc. A Madéfalvi MIK, illetve a Gyimesfelsőloki SE a negyedik ligát hagyta ott a körzeti kedvéért, míg a Csíkszentmártoni Alcsík egy év szünet után újrapróbálkozik.
A Csík körzeti bajnokság mezőnye: Kozmási Komisz, Csíkszentgyörgyi Fiság, Tusnádfürdői SE, Csík­szent­királyi Borsáros, Tusnádi Pi­liske, Csíkszentdomokosi Gara­dos, Csíkszentmihályi Törekvés, Csi­csói Ezüstfenyő, Madéfalvi MIK, Gyimesfelsőloki SE és Csík­szent­mártoni Alcsík SK.

Még egy jelentkező
Bár augusztus 7-én lejárt a benevezési határidő a megyei labdarúgó-bajnokságba, a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület (HMLE) újabb csapatot fogadott a mezőnybe. Nem is csoda, hiszen a megszabott határidőig mindössze három (!) klub nevezett a Székelyudvarhelyi Roseal, a Homoródalmási Homoród, illetve a Balánbányai Bányász révén. A hármashoz csatlakozott a Csíkszentsimoni Szefite. A bajnokság lebonyolításáról augusztus 18-án dönt a HMLE vezető tanácsa.

HN-információ

TOVÁBBI CIKKEK:

Videó – Rongálás Csíkszentsimonban

Vandálkodást vett fel a csíkszentsimoni sportpályánál elhelyezett biztonsági kamera. A helyi önkormányzat feljelentést tett a rendőrségén – derült ki az önkormányzat közösségi oldalán hétfőn...

Műtárgyak mesélnek a konferencián

A Haáz Rezső Múzeum idén már huszonkettedik alkalommal szervezi meg az Erdélyi Magyar Restaurátor Továbbképző Konferenciát Székelyudvarhelyen, ahová a helyi szakmai közösség mellett számos...

Nem cserél szövetségi kapitányt a román labdarúgó-válogatott

Edward Iordănescu továbbra is a válogatott edzője marad, szerződését a 2024-es Európa-bajnoki selejtezők végéig meghosszabbították – jelentette be hétfőn a honlapján a Román Labdarúgó-szövetség...

Legfrissebb