Hirdetés

TikTok-pletyka miatt törik össze a Lidl polcain lévő csokitojásokat a vásárlók

Az elmúlt napokban elterjedt egy pletyka a TikTokon, miszerint a húsvéti csokinyuszik és csokitojások pénzt rejtenek magukban. Ennek következtében a Románia egyes boltjaiba betévedt emberek tucatjával törik össze a csokoládékat, abban a reményben, hogy készpénzre bukkannak. A Lidl áruházlánc és a Heidi csokoládégyártó azonban gyorsan cáfolta ezt az álhírt, figyelmeztetve a vásárlókat, hogy ne higgyenek a hamis információknak.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
TikTok-pletyka miatt törik össze a Lidl polcain lévő csokitojásokat a vásárlók
Fotó: Heidi Chocolate/Facebook

A TikTok-felhasználók által terjesztett videók arról beszélnek, hogy a polcon lévő csokinyuszikban pénznyeremény található. Ezek a videók azonban nem mutatnak semmilyen konkrét bizonyítékot. Gyorsan terjedtek az interneten, felkeltve az emberek kíváncsiságát – szúrta ki a maszol.ro.


Hirdetés

Az álhírek hatására több boltban is tömegesen kezdék eltörni a még polcón lévő, átlátszó csomagolású csokoládékat, hogy kiderítsék, valóban van-e bennük pénz.

A Lidl áruházlánc és a Heidi csokoládégyártó a közösségi médiaplatformjain nyilvánosan cáfolta ezeket az álhíreket. A Lidl egyik üzletében például kihelyeztek egy üzenetet:

„Ne törd össze a csokinyuszikat, belül csak a csokoládé van”,

hangsúlyozva, hogy semmilyen pénz nem rejtőzik a csomagolásokban. A Heidi Chocolate szintén megerősítette, hogy a húsvéti termékeikben kizárólag a csokoládékészítőik munkája található, semmi más.Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!