Hirdetés

Tapssal és jókedvvel buliztak

A Hooligans, a Budapest Bár, a Transylvanium, valamint Reiger Attila jazzgitáros és Czakó Virág jazzénekesnő koncertjét élvezhették péntek este a városnapozók Székelyudvarhelyen. Fotókon mutatjuk, milyen volt a hangulat.

Hadnagy Éva
Becsült olvasási idő: 1 perc
Tapssal és jókedvvel buliztak
Koncertek, amelyek megmozgatták a közönséget Fotó: Hodgyai István

A péntek este 18 órától a városháza udvarán Reiger Attila jazzgitáros és Czakó Virág jazzénekesnő varázsolta el a közönséget.  Reiger Attila a magyar jazzélet aktív szereplője. Számos sikeres magyar és nemzetközi produkcióban szerepelt, övé volt 2010 legjobb magyar jazzlemeze, Fonogram-díjjal kitüntetett zenész. A Rieger Attila Trió repertoárján a jazz nagy előadóinak kompozíciói mellett helyet kaptak saját szerzemények is a koncert során.

Hodgyai István

A Sétatéri színpadon 20 órától a Budapest Bár lépett színpadra, akik igazi nagy bulit ígértek a közönségnek. Olyan bulit, ahol korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak egymással. A koncert során örökzöld táncdalokra, filmslágerekre, kuplékra bulizhattak a kilátogatók.

Hodgyai István

A Hooligans együttes is hatalmas bulit ígért a közönségnek, amelyet ígéretükhöz híven be is tartottak. A nagy múltú magyar rockegyüttes igazán megmozgatta és megénekeltette az udvarhelyieket, amit egy csöppet sem bánt a közönség. Önfeledten énekelték együtt a Királylányt vagy a Paradicsomot.

Hodgyai István

Hodgyai István

Hodgyai István

A 90 perces koncertet követően, aki bírta,  folytathatta a bulit, a Sétatéri színpadon ugyanis éjfél előtt elkezdődött a Transylvanium zenekar koncertje, akik a saját dalaikon kívül többnyire magyar előadók közismert slágereivel szórakoztatták a közönséget.

Hodgyai István

 

 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!