2022. október 2, vasárnap.
Hirdetés : an accessible web community

Sima FK-győzelem

Az előzetes tervek szerint úgy volt, hogy a labdarúgó harmadik liga augusztus végi rajtjára készülő FK Csíkszereda egy, míg az FC Székelyudvarhely két felkészülési mérkőzést játszik a hétvégén. Végül csak a csíkiak léptek pályára.

[dropcap]M[/dropcap]egfelelően az elképzelt terveknek halad az FK Csíkszereda labdarúgócsapatának felkészülése a soron következő idényre. Az Ilyés Róbert–Albu László által felkészített fiatal csíki csapat Borszéken edzőtáborozik, ahol egy újabb felkészülési meccset játszott. Az ellenfél a megyei bajnokságban érdekelt Maroshévízi-Salamási Tudomány volt. A két csapat között nagy volt a különbség. Az FK végül hét góllal nyert. Györgyi Artúr négy, míg Fodor Tamás, illetve Octavian Moldovan két-két góllal járult hozzá az FK sikeréhez. A csíkiakhoz egy újabb játékos érkezett próbajátékra Teur Artúr révén, aki a Marosvásárhelyi ASA második számú együttesétől jött.
Eredmény: FK Csíkszereda–Maroshévízi Tudomány 8–1 (3–0) /csíki gólszerzők: Györgyi 4, Fodor és Octavian Moldovan 2-2/.
Az FK felállítása: I. félidő: Laurențiu Husar – Székely Ervin, Lőrincz József, Claudiu Gâlia – Szöllősi Márton, Tankó Előd, Szotyori Krisztián, Csűrös Attila – Octavian Moldovan, Fodor Tamás, Teur Artúr; II. félidő: Burus Bernát – Szotyori Krisztián, Szöllősi Márton, Claudiu Gâlia – Czimbalmos Zalán, Ilyés Róbert, Csűrös Attila, Pál Örs – Györgyi Artúr, Antal Hunor, Teur Artúr. Játszott még: Dávid Norbert (kapus).

Elmaradt mérkőzések
Az FC Székelyudvarhely két mérkőzést kellett volna játsszon a hétvégén, méghozzá Kézdivásárhelyen. A Botorok János által dirigált csapat ellenfele a Bákói Aerostar és a Sepsiszentgyörgyi OSK kellett volna legyen. A háromcsapatos turnét azonban a bákói csapat visszamondta, és így már nem volt értelme annak, hogy az SZFC elutazzon Kézdivásárhelyre.
Az udvarhelyiek így szerdán 19 órától az új műgyepes pályán játsszák következő felkészülési meccsüket a Bozsik Akadémia U19-es együttese ellen.

TOVÁBBI CIKKEK:

„Hazatért” szülőfalujába Erdély néhai választott püspöke

Felavatták Csíkszenttamás első köztéri szobrát vasárnap délben. A felcsíki település központi parkjában a csíkszenttamási származású Csíkszenttamásy Máté Erdély egykori választott püspökének mellszobrát Tamás József,...

Halálra taposták egymást a szurkolók

Legalább 174-en – köztük több gyerek – meghaltak és százan megsérültek egy futballmeccsen Indonéziában, miután a játék végén a pályát elözönlő szurkolók a könnygázt...

Riadó volt Verespatakon egy gátrepedés miatt – 84 személy elhagyta otthonát

Evakuálták Verespatakon a Tăul Mare mesterséges halastó közelében élő lakosokat vasárnapra virradóan, miután a község polgármestere az 112-es segélyhívó számon jelezte, hogy repedés van...

Legfrissebb