Hirdetés

Őrizetlenül hagytak egy csomagot, valaki ellopta, a kamera felvette, a tettest elkapták

Csak egy pillanatra hagyta csomagját egy tömbház előtti lépcsőn egy idős székelyudvarhelyi személy, mire visszapillantott volna, már nem találta ott. A tettes viszont hamar rendőrkézre került, a térfigyelő kameráknak hála.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Becsült olvasási idő: 1 perc
Őrizetlenül hagytak egy csomagot, valaki ellopta, a kamera felvette, a tettest elkapták
Hamar rendőrkézre került a tettes Fotó: Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség Facebook-oldala

A Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség Facebook-oldalán számolt be a bűntényről. Mint írták, pénteken egy idős személy jelezte a 112-es egységes segélyhívó számon, hogy „a Függetlenség sugárúton egy tömbház bejárata előtt egy pillanatra a lépcsőn hagyta csomagját, amelyben benne volt az összes személyes irata, telefonja, illetve több mint 2000 lej értékű készpénz. Mire visszapillantott, a csomagot már nem találta ott”.

A jelzést követően a székelyudvarhelyi rendőrkapitányság, illetve a helyi rendőrség emberei mentek a helyszínre.

A térfigyelő kamerák segítségével a helyi rendőröknek alig negyedóra alatt sikerült azonosítaniuk a személyt, aki elemelte a csomagot. Nem sokkal azután pedig meg is találták a gyanúsítottat a Budvár negyedben, az eltulajdonított csomaggal együtt, amely rögvest vissza is került a tulajdonosához. 

A helyi rendőrség posztja kiemeli, minden hasonló esetben kulcsfontosságú szerepet játszanak a térfigyelő kamerák. Arra kérik a lakosságot, hasonló esetben rögtön hívják a diszpécserszolgálatukat a 0266–210210-es telefonszámon.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!