Öngyilkos akart lenni, a kiérkező rendőrök menették meg a korondi férfi életét

Öngyilkosságot kísérelt meg egy korondi férfi múlt pénteken, a kiérkező rendőröknek köszönhető, hogy még életben van.

Rendőrségi közlemény
Becsült olvasási idő: 1 perc
Öngyilkos akart lenni, a kiérkező rendőrök menették meg a korondi férfi életét
Dan Ciprian és Cotîrnea Laurențiu Fotó: Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint pénteken vita kerekedett két testvér között Korondon, majd az egyik fél, egy 37 éves férfi arról értesítette a rendőröket, hogy 43 éves testvére a veszekedést követően elment otthonról. 

A rendőrök a hívást követően a helyszínre siettek, ahol eszméletlenül találták meg a 43 éves férfit a ház udvarán, a fészer közelében. A két rendőr – Dan Ciprian és Cotîrnea Laurențiu – azonnal a segítségére sietett. Dan Ciprian rendőr habozás nélkül ellenőrizte az életfunkcióit, kollégája a 112-es segélyhívó számon értesítette a mentőszolgálatot, majd segített a speciális elsősegélynyújtásban. Miután a férfi magához tért, és az életfunkciói stabilizálódtak, a két rendőr a lakásába szállította. Mire a mentő megérkezett, a férfi állapota már stabil volt. Ezt követően kórházba szállították további orvosi ellátásra. 

Aki úgy érzi, hogy vívódásaira, lelki gondjaira egy empátiás beszélgetés lenne a gyógyír, az a 0754–800808 telefonszámot tárcsázhatja hétköznapokon hétfőtől péntekig, 19 és 23 óra között.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!