Hirdetés

Nem borult a papírforma a lányoknál

Az éllovas Temesvár fél tucat góllal verte a Vasast, és az FK Csíkszereda lányai sem tudtak gondot okozni a Bukaresti Carmennek, mindkét találkozón a papírforma győzött.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Nem borult a papírforma a lányoknál
A Vasas nem jelentett akadályt a trónfosztásra készülő bánságiaknak Fotó: Temesvári Poli

Egyoldalú mérkőzésen könnyed győzelmet aratott szombaton a labdarúgó női élvonal felsőházi rájátszásának 4. fordulójában a bajnokságot vezető Temesvári Poli a székelyudvarhelyi Vasas vendéglátójaként. Az udvarhelyiek ritkán jutottak el az ellenfél kapujáig, a sajátjuk előtt összehoztak néhány nagy mentést, de a bánságiak így is hatszor vették be a Vasas kapuját.
Az FK Csíkszereda a már biztos dobogós Bukaresti Carmen otthonában próbálta megborítani a papírformát. Mezőnyjátékban még fel tudta venni a versenyt az idegenlégiósokkal teletűzdelt hazaiakkal, de a támadások építésében már jócskán alulmaradtak Kollár Péter tanítványai, míg a Carmen tudott élni a lehetőségeivel, az első félidő hajrájában és a második félidő derekán is betalált.
A forduló harmadik találkozóján a címvédő Kolozsvár minimális előnnyel hozta a kötelezőt a Banat Girls otthonában.
A válogatottak mérkőzései miatt a bajnokságban háromhetes szünet következik, az április 22-23-án esedékes 5. fordulóban pedig bajnoki rangadóval folytatódnak a küzdelmek, a Kolozsvári Olimpia a trónfosztásra készülő, a bajnokságot hat pont előnnyel vezető temesváriakat fogadja, a Vasas a Carment, a csíkiak pedig a Banat Girls lányait fogadják.

Női labdarúgó 1. Liga
Felsőházi rájátszás, 4. forduló: Temesvári Poli – Székelyudvarhelyi Vasas Femina 6–0, Banat Girls – Kolozsvári Olimpia 0–1, Bukaresti Carmen – Vasas Femina  6–0.
Az állás: 1. Temesvár 45 pont, 2. Kolozsvár 39 p., 3. Carmen 36 p., 4. FK Csíkszereda 22 p., 5. Banat Girls  21, 6. Vasas Femina 17 p.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!