Hirdetés

Nem adhat bérbe területeket ezentúl, ezért fabódékat helyez ki a Gyilkos-tó sétányára a Monturist

Megérkezett a Gyilkos-tó sétányára az első faház, csütörtökön délelőtt helyezték el. A Monturist fog benne kereskedelmi tevékenységet folytatni. Az ügyvezető szerint átmenetileg helyezték a sétányra az építményt, a későbbiekben a kereskedelmi zónába kerül. 

Barabás-Pál Hajnalka
Becsült olvasási idő: 1 perc
Nem adhat bérbe területeket ezentúl, ezért fabódékat helyez ki a Gyilkos-tó sétányára a Monturist
Fotó: Barabás Pál-Hajnalka

– Nem adhat bérbe területeket ezentúl, valamiből pénzt kell előteremtsen a Monturist. Ezért fabódékat helyez ki az üdülőtelepen, összesen négyet. Egyet bérbe ad, hármat pedig saját személyzettel fog működtetni – közölte Török Csaba, a cég igazgatója.

Az első házat csütörtökön délelőtt szállították a helyszínre, az azt szállító vontatót a helyi rendőrség vezette fel egészen a Gyilkos-tóig.

Barabás Pál-Hajnalka

Előbb a havat kellett elhordják, hogy a vontató be tudjon menni a parkolóba és a legalsó sétányig. Ott év elején kezdődött el térrendezés, szélesítették a sétányt a Monturist megrendelésére.

Barabás Pál-Hajnalka

A vontatóról daru emelte le és tette a helyére a kis faházat. A part menti sétányon Török Csaba szerint csak ideiglenesen marad, a későbbiekben a kereskedelmi zónába helyezik át. Hogy mit fog árulni ezekben a bódékban a Monturist, azt még nem tudta megmondani Török Csaba.

Arra a kérdésre, hogy engedély van-e az elhelyezésükre, kitérő választ adott a cégvezető.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!