2021. május 8, szombat.
Hirdetéscustom_html_banner1

Minden csapat pályára lép

A jégkorong Erste Ligában szereplő csapatok mindegyike jégre lép a mai napon, így nem kevesebb, mint öt meccset rendeznek a sorozatban. Értelemszerűen pályára lép a Csíkszeredai Sportklub és a Gyergyói HK is. Előbbiek a Vasast, utóbbiak a MAC-ot fogadják.


Teljes kört rendeznek a jégkorong Erste Liga mai játéknapján. A Csíkszeredai Sportklub és a Gyergyói HK ezúttal hazai környezetben lép jégre. A Opten Vasas HC, a MAC HKB Újbuda, illetve a Debreceni DEAC tartózkodik erdélyi körúton.

A Csíkszeredai Sportklub a tegnap este már letudta első meccsét a Vasas ellen – a találkozó lapzárta után ért véget –, így a magyarországi csapatok közül a Vasas kezdte meg előbb második erdélyi kiszállását.

Az alapszakasz végéhez közeledve kemény csaták várhatók, hiszen minden egyes megszerzett pont felértékelődik az alapszakasz végeredményét illetően, ugyanis módosult a versenykiírás, és a járványügyi helyzetre hivatkozva az előre betervezett középszakaszt törölték a versenynaptárból. Ezzel pedig óriási jelentősége lett az alapszakaszbeli helyezésnek, hiszen az biztosítja majd a pályaelőnyt a rájátszás során, amelybe a legjobb nyolc csapat jut be.

 

Az Erste Liga műsora

Ma: Csíkszeredai Sportklub – Opten Vasas HC (18.30), Gyergyói HK – MAC HKB Újbuda (18.30), Brassói Corona – Debreceni DEAC (18.30), Dunaújvárosi Acélbikák – Titánok (19), Újpest – Ferencváros (19.30).

Holnap: Csíkszeredai Sportklub – MAC HKB Újbuda (18.30), Gyergyói HK – Debreceni DEAC (18.30).

Szombat: Brassói Corona – Opten Vasas HC (18.30), Újpest – Dunaújvárosi Acélbikák (18.30).

Vasárnap: Brassói Corona – MAC HKB Újbuda (17.30), Csíkszeredai Sportklub – Debreceni DEAC (18.30), Gyergyói HK – Opten Vasas HC (18.30), Titánok – Ferencváros-Telekom (18.30).Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

Bárkit beoltanak

Szombattól minden katonakórházban előjegyzés nélkül lehet oltakozni- közölte ma a védelmi minisztérium. A kiadott közleménye szerint azok a 60 év fölötti személyek, akiknek érvényes személyi...

Csíkszereda újra „zöld”

Újra zöld járványtani besorolást kapott a mától Csíkszereda. Szombattól kezdődően előjegyzés nélkül kérhető a koronavírus elleni védőoltás a megyeszékhely oltóközpontjaiban. A Hargita Megyei Katasztrófavédelmi Bizottság...

Legfrissebb