Miért jelentkeztél kiskertésznek?

[quote font_size=”12″ bgcolor=”#fae0ba” color=”#000000″ arrow=”no”]gellerd_szekely2Ötödik osztályos vagyok, és szeretek kertészkedni. Ezúttal cukkinit, borsót, salátát és murkot is vetettünk. Mama arra tanított, hogy a murok mellé büdöskét is ültessünk. Most éppen a murok alsó leveleit szedjük le, hogy a gyökér nőjön. Nekem a cukkini a kedvencem, a borsót nem szeretem.

Gellérd Székely Ágota, Etéd[/quote]

 

[quote font_size=”12″ bgcolor=”#fddbdb” color=”#” bcolor=”#” arrow=”no”]szasz_csengeSzeretek kertészkedni. Sok mindent megtapasztaltam, és sajnálom, hogy nem vettem észre idejében, hogy megtámadták a földi bolhák a retket. Nem tudtam egészen megmenteni, de szerintem elég szép lett a kertem.

Szász Csenge, Kobátfalva[/quote]

 

[quote font_size=”12″ bgcolor=”#f9f3b1″ color=”#” bcolor=”#” arrow=”no”]torok_renataSárgarépát, salátát, cukkinit, borsót és retket ültettem. Szeretek kertészkedni, és gondoltam, jó elfoglaltság lesz. Anyukám segített a vetésnél, azért hogy megtanuljam, hogyan kell. A retekből, a salátából, a borsóból és a cukkiniból is ettünk már.

Török Renáta, Kobátfalva[/quote]

 

[quote font_size=”12″ bgcolor=”#” color=”#” bcolor=”#” arrow=”no”]marosi_norbertSzeretek kertészkedni, és a tanárnő is mondta, sok mindent meg lehet így tanulni. Már a korábbi években is segítettem édesanyámnak – öcsémmel együtt – a kertben. Elégedett vagyok az eddigi munkámmal.

Marosi Norbert, Kobátfalva[/quote]

 

 

: