Jótékonykodnak a Jó Arcok

A Jó Arcok Egyesület idén is megszervezi hagyományos adománygyűjtési akcióját a csíkszeredai szegények, rászoruló idősek és nagycsaládosok számára. December 22-ig várják a felajánlásokat.


Negyedik alkalommal gyűjtenek tartós élelmiszereket a csíkszeredai Jó Arcok Egyesület önkéntesei. A felajánlott adományokat plébániák által javasolt családokhoz fogják eljuttatni karácsony előtt.

– Próbáljuk megszólítani a csíkszeredai lakosokat, a Hargita megyei cégeket, civil szervezeteket, önkormányzatokat, hogy támogassák a nélkülöző családokat tartós élelmiszerrel. Az akciónk csak úgy lehet sikeres, ha összefogunk szívvel, lélekkel és támogathatjuk őket a Covid-19 szükségállapot ideje alatt is – emelte ki a Hargita Népe érdeklődésére András Ervin, az egyesület önkéntese.

Kiemelte: sajnos sokaknak nem telik arra, hogy be tudják maguknak szerezni az élelmiszert az ünnepi asztalra. Ezért kérik, lehetőség szerint minél többen csatlakozzanak a Jó Arcok adventi adománygyűjtési akciójához, buzdítsák ismerőseiket és vigyék hírét, hogy minél nagyobb lehessen az összefogás és a korábbiaknál is több rászorulóhoz juttathassák el adományaikat.

Az adományokat személyesen a Jó Arcok Egyesület irodájánál lehet átadni (Csíkszereda, Testvériség sugárút 17/A, 2. emelet, 18-as lakrész), vagy telefonon egyeztetni a 0751–494957-es telefonszámon lehet. Az akció november 9. és december 22. között tart.