Húsvéti ajándék: Letölthető a Hargita Népe okostelefonos alkalmazása

Vadonatúj szolgáltatással jelentkezik a Hargita Népe. Elkészült és letölthető lapunk okostelefonos alkalmazása. Az egyszerű, letisztult kezelőfelületen könnyű eligazodni. Mindössze néhány kézmozdulattal elérhető lapunk valamennyi szolgáltatása.

AHargita Népe alkalmazás elérhető a Google Play áruházban és az Apple online boltjában, az App Store-ban is. A Google áruházában célszerű ékezetek nélkül, csupa kisbetűvel rákeresni (hargita nepe), mert így rögtön az első találatként jelenik meg az applikációk listájában. A telepítése már egyszerűen megy.
Az alkalmazás kezelőfelülete is egyszerű, letisztult. Azaz egész könnyen használható. A nyitólapon láthatjuk, hogy éppen melyik ismerősünknek van a neve napja. Így, ha eddig elmulasztottuk volna, most felköszönthetjük. A napi valutaárfolyamokat is azonnal láthatjuk. A hírek egymás alatt helyezkednek el, lefelé görgetéssel elérhetjük valamennyit.
A nyitólap alján található öt fül, amelyek segítségével könnyen navigálhatunk az alkalmazásban.
Balról jobbra az első, alapértelmezett fül a híreké. Ezt látjuk, amikor elindítjuk az alkalmazást. A második fül az éppen Hargita megye nagyobb településeinek aktuális időjárási viszonyait mutatja. A harmadik fül multifunkcionálisnak mondható. Itt lehet előfizetni a Hargita Népe kiadványaira, továbbá a reklámokat és apróhirdetéseket is itt lehet megrendelni, illetve feladni. A negyedik fül a könnyed szórakozásé, itt olvasható a napi horoszkóp. Az ötödik fülön pedig digitális előfizetésükhöz is hozzáférhetnek olvasóink, ehhez csupán a jelszavukat kell beírniuk. Utána már minden további nélkül olvashatják nyomtatott kiadványaink digitális változatát. A bal felső sarokban található +/- gombokkal lehet kívánt méretűre nagyítani a szöveget. Alternatív megoldásként fekvő nézetre fordíthatjuk a telefonunkat (ha be van kapcsolva telefonunkon ez a beállítás), és máris kényelmesen olvashatók a cikkek. Digitális előfizetés esetén ugyanakkor nemcsak okostelefonon, hanem számítógépes böngészőkkel is olvashatók digitalizált kiadványaink. Keressék az elofizetes.hargitanepe.ro oldalon.
Összegezve: a Hargita Népe okostelefonos alkalmazása hozzáférést biztosít lapunk valamennyi szolgáltatásához, egyszerű, könnyen használható, informatív és még szórakoztató is. Használják egészséggel!

Kiss Előd-Gergely