Választási kampány

Programbemutató

Fotó: Barabás-Pál Hajnalka

A Szabad Emberek Pártja is bemutatta választási programját: néhány kiemelt témakör hátterét ismertetik és javaslatokat fogalmaznak meg hozzá.

Nem számszerűsített célokat fogalmaznak meg a kiadványban a Szabad Emberek Pártjának jelöltjei, hanem egyes területek hátterét vázolják és rövid, illetve hosszú távú célokat fogalmaznak meg.
– Néhány olyan dolgot tudatunk az emberekkel, amit az elmúlt években még senki nem próbált meg. Elmondjuk, hogy miből tevődik össze a város költségvetése, hogyan lehet gazda­gítani, hogyan kell kezelni. Mi az, ami kulturális, sport, szociális és más rendszerekben változtatásra szorul. Miért lenne jó, hogy házhoz menjen az önkormányzat, miért baj, ha langyosan állunk a közbiztonsághoz, és miért gondoljuk, hogy Gyergyószentmiklósnak perfúzióra van szüksége. A kiadvány erről szól, bemutatjuk benne a jelöltjeinket és megindokoljuk, miért a Szabad Emberek Pártjának égisze alatt indulunk – közölte Bajkó László, a párt gyergyószentmiklósi polgármesterjelöltje.
A programfüzetben vázoltakról beszélgetést szerveznek az egykori öntődével szemben, magánterületen. Holnap délután 4 órától személyesen, fórumszerű keretek között lehet faggatni a POL jelöltjét.

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés