Hirdetés


Pályázati kiírások

Hasznos tippek a pályázók számára

Nem egyszerű támogatáshoz jutni. Ehhez nyújtottak útmutatót —   fotó: Szilágyi Dalma-Orsolya

Pályázati lehetőségekről, felhívásokról tartottak előadást tegnap Csíkszeredában az Eurotop Consulting Kft. munkatársai. A megjelent érdeklődőket az elérhető pályázatok kritériumairól, illetve leadási határidejükről tájékoztatták.

 

Parajdi Borbála, az Eurotop Consulting Kft. ügyvezetője és igazgatója, valamint Fancsali Kálmán tartottak előadást a jelenleg elérhető pályázati kiírásokról tegnap Csíkszeredában. A Hargita Megyei Patronátus által szervezett eseményen a résztvevők betekintést nyertek valamennyi pályázat leírásába, működésébe, és megtudhatták, hogy milyen kritériumoknak kell megfeleljen valaki ahhoz, hogy sikeresen pályázhasson. Nem utolsósorban kiemelték a határidőket, hogy melyik pályázati kiírásnál mire lehet pályázni, illetve olyan különböző tanácsokkal is ellátták a résztvevőket, amelyekről eddig nem született részletes tájékoztató leírás.
− A világ most már a digitalizáció felé halad, így ajánlott, hogy legyen elektronikus aláírásunk is. Valószínű, hogy bizonyos pályázatokat online fogunk lebonyolítani, emiatt szükség van elektronikus aláírásra. Ha pedig megvan, akkor nem utolsó percben kell kapkodni – mondta Parajdi Borbála. 
A különböző programok több mindenkinek lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy valamilyen formában fejlesszék vállalkozásukat. Mezőgazdaságban tevékenykedők, szolgáltatást nyújtók, a kereskedelemben, illetve az IT-szektorban dolgozó vállalkozók is megtalálják a számukra ideális lehetőséget.
− Ezeket a pályázatokat nem valószínű, hogy még egyszer kiírják. Csak akkor érdemes pályáznunk, ha van biztos elképzelésünk a jövőnkről, mert a cégeket akkor is fent kell tartani az elkövetkező években, ha a világjárvány második vagy akár egy harmadik hulláma is bekövetkezik – emelte ki Fancsali Kálmán.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés