Elstartolt az Udvarhely Városnapok

A Parno Graszt, a Forradalom.ma és a Somogyi Quartet is megcsiklandozta a városnapokra érkező látogatók dobhártyáit és végtagjait az Udvarhely Napok első napján. Fotókon mutatjuk, hogyan pezsdült fel a város.

Pál Emil
Becsült olvasási idő: 2 perc
Elstartolt az Udvarhely Városnapok
Telt ház a Zorán-koncerten. Legenda a színpadon Fotó: Hodgyai István

Zorán-koncerttel kezdődött az Udvarhely Városnapok szerda este, ugyanakkor a többnapos rendezvénysorozatot hivatalosan csütörtökön délután nyitották meg a székelyudvarhelyi városháza udvarán.

Hodgyai István

 A városnapokon három színpadon szórakoztatják az érdeklődőket különböző fellépők, közvetlenül a megnyitó után a Somogyi Quartet biztosította a hangulatot a városháza udvarán összegyűlt közönségnek.

Hodgyai István
Noha az időjárás nem kedvezett a rendezvénysorozat első napján az önfeledet fesztiválozásnak, a Sétatéren fellépő Parno Graszt-koncert közönségét nem tántorította el az eső attól, hogy jól érezzék magukat.

Hodgyai István

A sétatéri színpad előtt több száz fős tömeg kitartott a koncert végéig.

Hodgyai István

Hodgyai István
 Az est záróprogramjaként a Forradalom.ma zenés színházi előadást mutatta be a Tomcsa Sándor Színház társulata a Vox Gimiensis zenekar és az Udvarhely Néptáncműhely közreműködésével, a produkciót korábban már láthatta a közönség, a március 15-i ünnepségen hatalmas sikert aratott. 

Hodgyai István

Hodgyai István

Hodgyai István



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!