Hirdetés

Célegyenesben a FeltöltŐ

Mindössze tíz nap van hátra az idei FeltöltŐ kezdetéig. Nagyszínpadi koncertek, lelki feltöltődést ígérő előadások várják az érdeklődőket jövő péntektől vasárnapig Gyergyószentmiklóson.

Barabás-Pál Hajnalka
Becsült olvasási idő: 3 perc
Célegyenesben a FeltöltŐ
Végleges a FeltöltŐ idei programja, ismertették Fotó: Barabás-Pál Hajnalka

Minden korlátozástól mentesen szervezhetik meg idén a FeltöltŐ Keresztény Zenefesztivált, jó alkalom lesz a személyes találkozásokra, lelki feltöltődésre egyaránt, mondták el sajtótájékoztatójukon a rendezvény szervezői. A háromnapos rendezvénysorozat programját véglegesítették, bőven van, amiből válogatniuk az érdeklődőknek.

Mintegy hetven program várja a feltöltődésre vágyókat, köztük tizenöt koncert. 

– Mindhárom napon gyerekkoncerttel kezdődik a színpadi események sorozata, mert szeretnénk a családokra, gyerekekre külön hangsúlyt helyezni. Pénteken az Árvácska zenekar fog fellépni, szombaton az Andelic Jonathan Szuperhős című koncertje lesz műsoron, vasárnap pedig az Apacuka zenekar lép színpadra – ismertette Kántor Boglárka, a rendezvény főszervezője. Hozzáfűzte: szintén a nagyszínpad ad teret a Band`ora, a PMZ koncertjének, továbbá itt lép fel a londoni Hillsong, László Attila, a Reménység együttes, Oláh Gergő, Csiszér László és zenekara, illetve a helyi Glory is.

Fit kupa, papi foci, reggeli torna szolgálja a test egészségét, a szellemi gyarapodásra pedig tíz előadás biztosít lehetőséget. Böjte Csaba, Pécsi Rita, Schaffer Erzsébet, a Bódi tesók is az előadók között lesznek, előadásaikra helyet foglalni, néhány előadás esetében belépőt váltani az InTime alkalmazáson keresztül lehet.

A fő helyszín ezúttal Gyergyószentmiklós főtere lesz,

ott kap helyet a nagyszínpad és a tematikus sátrak.

– Színes gyermekprogramokat kínálunk, a három hónapos csecsemőktől egészen a szépkorú idősekig mindenkire gondoltunk. Itt lesz velünk az Élet a lélekben csapat, a marosvásárhelyi Imádság háza egy-egy tematikus sátorral, illetve lehet idén is kötetlenül sörözni, beszélgetni a papjainkkal – sorolta a lehetőségeket a főszervező.

A FeltöltŐ idei, negyedik kiadásán ifjúsági és kórustalálkozókat is tartanak, a férfiaknak pedig egész éjszakás vezetett tevékenységet kínálnak a Szent Anna-kápolnáknál, a városért és a térségért fognak imádkozni.

A programok túlnyomó többségén, a megyei és helyi önkormányzat, illetve a magyar kormány támogatásának köszönhetően, díjmentes a részvétel. A FeltöltŐ eseményei miatt lezárják a forgalom előtt a főtér csíkszeredai kijárata – nagyáruház – városháza szakaszát 29-én délutántól hétfő reggelig.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!