Bohoszkóp

Kos: Ne feledd: ha kiraknak az ajtón, bármikor visszamászhatsz az ablakon. Célt ugyan nem érsz, de legalább okozol némi bosszúságot és fejtörést, utóbbit elsősorban magadnak.

Bika: Ismered azt az érzést, amikor diszkréten a háttérbe vonulsz, és alázattal figyeled, amint a társaid kibontakoznak, és legjobb tudásuk szerint érvényesülnek? Nem, nem ismered.

Ikrek: Ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy hóembert építs. Próbálod álcázni fűkupac-rendezéssel, vakondtúrás-elhordással, de végül minden kiderül, és mindenki jól utál.

Rák: Ismét lever valami fránya betegség. Szerencsére hipochonder természeted szokva van a pusztulás legkülönbözőbb formáihoz. Elvégre a nyavalya attól jó, hogy rossz, nem?

Oroszlán: Hiúságod a héten csorbát szenved. De szenvedhet mondjuk kelkáposzta-krémlevest vagy hűsítő gyümölcslevest is, kérdés, hogy éppen melyik lokálban töltöd magadra azt.

Szűz: Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki az, aki mögöttem ül és bámul engem? Üldözési mániád olyan szintre fajul, hogy lassan a téged követő szellemek kezdenek félni tőled.

Mérleg: Szerencsére a humor vigyázza az életedet! Megtehetné ugyanezt az egészségeddel szemben is, de minek, hiszen akkor kinek a nyomorán röhögnének a többiek?

Skorpió: Tömegfóbiád alábbhagy. Ez annyit jelent, hogy most egy személy is elég ahhoz, hogy indokolatlanul rettegj a jelenlététől. Valószínűleg hamarosan már magadtól is viszolyogni fogsz.

Nyilas: Rosszkedvű vagy. Elfogyott a motivációd, akárcsak a pénzed. A fizetés késik, elkezdtél hát a családi örökség gyanánt kapott dobozban kotorászni. De már múltkor beadtad a zaciba.

Bak: A hétvégi kocsmatúrádon belebotlasz egy Hókuszpókra hasonlító figurába. Az alapkörök elfogyasztása után viszont kezdesz arra gyanakodni, hogy ő bizony téged kis kék törpének néz.

Vízöntő: Kezdek arra gyanakodni, hogy a jegyed nem az, ami. Kezdek arra gyanakodni, hogy te hozod ezt a temérdek esőt. Kezdek arra gyanakodni, hogy el kell tegyelek láb alól.

Halak: Belevegyülhetsz valami nyeletlen ördögűzési szertartásba, és nem tudod, hogyan kerültél oda. Ne törődj ezzel, inkább jegyzetelj, ugyanis komoly kis ínyenc receptek hangzanak el.

György Emőke