Hirdetés

A hétvégén is várják a szurkolókat

Nagypénteken és nagyszombaton sem maradunk foci nélkül a 2. és a 3. Liga alsóházi rájátszásban. Pénteken Székelyudvarhelyen, szombaton Csíkszeredában lesznek bajnokik.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
A hétvégén is várják a szurkolókat
Az alapszakaszban nyert az FK a Metaloglobus ellen Fotó: FK Csíkszereda

Szombaton 11 órától, a másodosztály alsóházi rájátszása 3. fordulójában a jelenleg osztályozós helyen álló Bukaresti Metaloglobus együttesét fogadja az FK Csíkszereda. Ezen a találkozón mutatkozik be hazai közönség előtt Ilyés Róbert, a csapat új vezetőedzője. A Sepsi OSK-tól hazatérő szakember temesvári bemutatkozása nem volt sikeres, a csapat a múlt hétvégén 2–1 arányban alulmaradt a Poli otthonában. Viszont akár jó ómen is lehet, hogy az alapszakaszban, tavaly októberben az FK 2–0 arányban nyerte meg a Metaloglobus elleni csíkszeredai összecsapást.
A harmadosztály rájátszásában a Székelyudvarhelyi FC pénteken 17 órától a CS Păuleşti csapatát fogadja. A csoportját vezető SZFC-nek bőven van törlesztenivalója, az alapszakaszban a Prahova megyeiek elleni mindkét mérkőzését elveszítette, hazai pályán 1–0-ra, idegenben pedig 2–1 arányban kapott ki. Az 5-ös csoport másik két mérkőzésén a Kézdivásárhelyi SE a Brassói Kids Tâmpa együttesét fogadja, a Sepsi OSK II pedig a Zernyesti Olimpic otthonába látogat.
Szombaton az FK Csíkszereda fiókcsapata házigazdaként lép pályára, a 17 órakor kezdődő találkozón a Viitorul Darabani lesz az ellenfél. A két alakulat szoros mérkőzéseket játszott az alapszakaszban, Demény Norbert tanítványai idegenben 2–1-es vereséget szenvedtek, a csíkszeredai mérkőzés 1–1-es döntetlenre végződött. 

A műsor

2. Liga, alsóházi rájátszás, 3. forduló: FK Csíkszereda – Bukaresti Metaloglobus (szombat 11)
3. Liga, alsóházi rájátszás, 2. forduló: 1. csoport: FK Csíkszereda II. – Viitorul Darabani (szombat, 17); 5. csoport: Szé­kely­udvarhelyi FC - CS Pău­leşti (péntek, 17).



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!