Hirdetés

Javított Chameria csapata

A második találkozót játszották szombaton este az FK Csíkszereda stadionjában zajló CONIFA világbajnoki selejtezőtornán. A székely válogatott által pénteken legyőzött Chameria magabiztosan verte Két Szicília Királyságát.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 4 perc
Javított Chameria csapata
CONIFA világbajnoki selejtező Fotó: Pál Zoltán

Bemutatkozott a csíkszeredai CONIFA világbajnoki selejtezőcsoport harmadik résztvevője, Két Szicília Királysága is a hétvégén zajló tornán. Kevés néző választotta a délolasz válogatott szombati, Chameria elleni összecsapását esti programnak, csupán mintegy háromszázan foglaltak helyet a lelátókon.

Chameria a mérkőzés elejétől fogva igyekezett irányítani a játékot, nem sok helyet hagytak albániaiak ellenfelüknek. Ennek meg is lett az eredménye, a szünetig kidolgozott Chameria-előny a mérkőzés hajrájára háromgólosra hízott, az ellenfélnek csupán szépítésre futotta, méghozzá büntetőből.

A vasárnapi Székelyföld – Két Szicília Királysága találkozó dönt majd a csoportban a végső sorrendről. A csíkszeredai selejtezőtorna résztvevői közül két együttes utazhat a 2024-es, kurdisztáni CONIFA-világbajnokságra. A vasárnapi mérkőzés 19.30-kor kezdődik az FK Csíkszereda stadionjában.

CONIFA világbajnoki selejtező, második nap
Chameria – Két Szicília Királysága 3-1 (1-0).
Gólszerzők: Gjoka (2), Sejdini, illetve Mendil.

 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!