Félszázan a ringben

Négy megye tíz csapatának ötven sportolója lépett ringbe szombaton Csíksze­re­dá­ban. Az ökölvívók a Románia Kupa küzdelmeire készülnek, többek között ezt szolgálta a hétvégi esemény is.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Félszázan a ringben
Sparring Kupa Csíkszeredában. Remek felkészülési lehetőség Fotó: Bene Regaz SE

Május 8. és 14. között Jász­vá­sár ad otthont az ökölvívó ju­ni­or – U16-os – korosztály Ro­mánia Kupa-küzdelmeinek, erre készülnek többek között a csíkszeredai sportolók is. A megyeszékhelyi Bene Regaz SE szombaton felkészülési tornát szervezett, amelyre a Hargita megyeiek mellett Ko­vász­na, Ma­ros és Bra­ssó megyéből érkeztek sportolók, a tíz csapatból összesen ötven ökölvívó lépett a ringbe.
A szombaton tartott Spar­ring Kupa során össze­sen 25 mérkőzést vívtak, a Bene Regaz és a VSK Csíkszereda sportolói közül Olti Erik, Gábor Kristóf, Tankó Máté, Gábor Márk, Bodor Botond, Szőcs Bence, Sánta Júlia, Zólya Botond, Tamás Ervin és Hella Dávid arany, míg Antal György, Fazakas Dániel és Szentes László ezüstérmet szerzett.
– Az általunk szervezett Sparring Kupa, akárcsak az április 30-i Déda Kupa egy remek erőfelmérő a junior korosztályú sportolóink számára. Reméljük, hogy a Románia Kupán is sikerül majd jó eredményeket elérnünk – nyilatkozta lapunknak Todor Loránd, a Bene Regaz SE és a VSK Csíkszereda ökölvívó edzője.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!