Hirdetés

Ismét pályán a lányok!

Háromhetes szünet bajnoki rangadóval folytatódik a hazai női labdarúgó-bajnokság, a két bajnokesélyes küzd meg Kolozsváron, a Hargita megyei csapatok hazai pályán játszanak, az FK Csíkszereda a Banat Girlst, a Vasas Femina a Bukaresti Carment látja vendégül.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Ismét pályán a lányok!
Legutóbb a Carmen nyolcat rúgott a Vasasnak Fotó: Carmen Bucuresti

A válogatottak mérkőzései miatt három hétig szünetelt a hazai női labdarúgó-bajnokság, a Vasas Femina II. – Nicu Gane Fălticeni (17–0) összecsapást leszámítva egyetlen osztályban sem rendeztek mérkőzéseket. Az élvonalban a felsőházi rájátszás ötödik fordulóját rendezik.
A mérkőzések sorát az FK Csíkszereda nyitja meg, szombaton 13 órától a Banat Girls látogat Hargita megye székhelyére, az összecsapás a bajnoki negyedik hely megszerzése szempontjából bír jelentőséggel.
Vasárnap 11 órától a Vasas Femina is pályára lép, a székelyudvarhelyi alakulat a bajnokságot már biztosan a dobogón záró Bukaresti Carmen együttesét látja vendégül. A fővárosiak három pontra vannak a második helytől, így biztosan nem fogják olcsón adni a bőrüket, míg a Vasasnak azért kellene a játékba helyezett három pont, hogy ne sereghajtóként zárja az élmezőny rájátszását.
A hétvégi játéknap igazi bajnoki rangadóval zárul, a címvédő Kolozsvári Olimpia a bajnoki éllovas Temesvári Polit fogadja vasárnap 13 órától. A kolozsváriak számára kötelező a győzelem, amennyiben életben szeretnék tartani az amúgy sem túl fényes bajnoki reményeiket. A bánságiak hat pont előnnyel vezetik a tabellát, győzelmük esetén a különbség kilenc pontra nőne, és egy ilyen hátrány behozatala a hátralevő öt fordulóban szinte a lehetetlennel felérő feladat a címvédő Olimpia számára.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!