Hirdetés

Harmadszor is nyernének

A SZFC a Brassói Kids Tâmpa együttesét fogadja pénteken 17 órától, míg az FK Csíkszereda másod- és harmadosztályos csapata is szabadnapos a hétvégén.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Harmadszor is nyernének
Legutóbb a brassóiak felemelt kézzel távoztak Udvarhelyről Fotó: Hodgyai István

A hétvégén a 4. fordulóval folytatódik a labdarúgó 3. Liga rájátszása, az alsóházban szereplő Székelyudvarhelyi FC pénteken 17 órától a Brassói Kids Tâmpa együttesét látja vendégül. Legutóbb, a Sepsi OSK fiókcsapatától elszenvedett vereségével a csoportjukat vezető udvarhelyiek igencsak megnehezítették dolgukat, előnyük szertefoszlott, a CS Păuleşti pontegyenlőséggel áll a második helyen, miközben a háromszékiek is alig egy pont hátránnyal követik az éllovast.
A brassóiak ellen a papírforma az SZFC-nek kedvez, az alapszakaszban az udvarhelyiek oda-vissza verték az ellenfelet, Brassóban 4–1-re, Udvarhelyen pedig 3–1 arányban győzték le a Cenk alatti fiatalokat. „Csak a győzelem elfogadható számunkra”– közölte közösségi oldalán a székelyudvarhelyi klub, tény, hogy még egy kisiklás nem fér bele az SZFC teljesítményébe, amennyiben szeretne az élen maradni.
Pihentető hétvége vár az FK Csíkszereda labdarúgóira, a 2. Liga alsóházi rájátszásában érdekelt csapat szabadnapos, a harmadosztályban pedig a Dante Botoşani kizárásával csonkává váló 1-es csoportban szereplő fiókcsapat szintén játék nélkül léphet túl a negyedik fordulón.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!