Hirdetés

Vegyes eredmények

Folytatódtak a rájátszás küzdelmei az ifjúsági korosztályok számára kiírt futball-bajnokságokban. Vegyes eredményeket értek el a megyebeli utánpótláscsapatok.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 3 perc
Vegyes eredmények
Nem bírtak a Bákóval az FK U16-osai Fotó: FK Csíkszereda

Újabb fordulót játszottak az elmúlt hétvégén az ifjúsági bajnokságok rájátszásában. Az országos U19-es bajnokság alsóházi rájátszásában, a 6. számú csoport tagjaként hazai pályán, gólgazdag mérkőzésen győzte le a Nagyszebent a Székelyudvarhely gárdája. A Székelyudvarhely fiatalabb, U17-es együttese döntetlent ért el hazai pályán az országos bajnokság alsóházi rájátszásában. A 7. fordulóban lejátszott találkozón a Mioveni volt az ellenfél.
Pont nélkül maradt a Temesvári Banatul Sportiskola ellenében az FK Csíkszereda Ifjúsági ligás együttese. A csíkiak idegenben, a második félidő hajrájában kapott találattal maradtak alul. Nagyszerű idegenbeli diadallal folytatta szereplését az Elitliga felsőházi rájátszásában az FK Csíkszereda U17-es csapata. A nyugati csoportban lejátszott találkozón a szeredai fiatalok 1–0-ra győztek idegenben az U Craiova ellen. Rangadót veszítettek otthonukban az FK Csíkszereda U16-os, elitligás fiataljai a play-off hetedik játéknapján. A listavezető Bákói FC lehetőségeit jól kihasználva, magabiztos játékot bemutatva vitte el a három pontot és növelte kilenc egységre előnyét a táblázat élén a piros-feketékkel szemben.
Kupameccsen lépett pályára az FK Csíkszereda U15-ös, elitligás csapata. A legjobb 32 között lejátszott találkozón a szeredai fiatalok 7–1 arányban múlták felül a Radóci Bucovina gárdáját, és bejutottak a legjobb 16 közé, ahol az Argeș vár rájuk.

Eredmények
Ifjúsági Liga, play-out, nyugati csoport 7. forduló: Temesvári Banatul Sportiskola – FK Csíkszereda 1–0.
Országos bajnokság, U19, play-out, 6. forduló: Székelyudvarhely – Nagyszeben 5–3.
Eligliga U17, play-off, nyugati csoport, 7. forduló: Universitatea Craiova – FK Csíkszereda 0–1.
Országos bajnokság, U17, play-out, 7. forduló: Székelyudvarhely – Mioveni 1–1.
Elitliga U16, play-off, 1. csoport, 7. forduló: FK Csíkszereda – Bákói FC 0–2 (0–0).
Románia Kupa, U15, legjobb 16 közé jutásért: FK Csíkszereda – Radóci Bucovina 7–1 (4–0).



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!