Hirdetés

Bajnoki címvédés

Aranyéremmel zárta a Ka­rá­csonkőn tartott birkózó U15-ös országos csapatbajnokságot a Székelyudvarhelyi ISK – Marosvásárhelyi ISK közös csapata.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Bajnoki címvédés
Katona László és „aranyos” tanítványai Fotó: Székelyudvarhelyi ISK

Több mint 450 versenyző részvételével rendezték meg Karácsonkőn az U15-ös birkózó Román kupát és az országos csapatbajnokságot. Utóbbiban 10 súlykategóriában mérték össze tudásukat a birkózók, ebben a korosztályban a 38 kg-os súlycsoporttól a 85 kg-osig mindenki szőnyegre lépett.
A Katona László és Dragoș Vlad edzők által felkészített ISK-sok előbb Resicabánya együttesét fektették két vállra 8–2 arányban, majd következett a döntőben a Marosi BSG és a Kolozsvári CSM közös csapata, melyet egy fölöttébb kiélezett küzdelemben sikerült legyőzniük 5–5 döntetlennel, 22-21 pontarányban. – Az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, ki lesz a bajnok, de megcsinálták a fiúk, le az összes kalappal! – újságolta a jó hírt Katona László edző.
Tavaly az udvarhelyi birkózók a marosvásárhelyiekkel együtt három korosztályból ugyanannyi csapatbajnoki címet szereztek, ebből egyet máris megvédtek.
Az aranyérmes csapat tagjai: Fülöp Kristóf, Man Yanis, Kacsó Ábel, Oláh Gergő, Nagy István, Kelemen Márk, Blaga Darius, Kiss Hunor, Lőrincz Magor, Verestóy Árpád, Bereczi Bálint, Karda Szilárd és Csíki Zoltán.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!